Πράσινος Χαλαζίας Σερίφου

Ο πράσινος Χαλαζίας είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα μου ορυκτά. Σε κανέναν άλλον δεν έχω νιώσει τόση δύναμη και ταυτόχρονα την απέραντη συμπαντική αγάπη. Δρα απόλυτα θεραπευτικά σε όποια κατάσταση και αν χρειαστεί να εξισορροπήσει με την ενέργειά του.

Είναι εξαιρετικό ορυκτό για το κέντρο καρδιάς και συνδυάζεται με οποιοδήποτε άλλο ορυκτό ανταποκρίνεται στο συγκεκριμένο κέντρο.

Είτε ο θυμός έχει σφραγίσει την πύλη της αγάπης, είτε ο φόβος έχει εμποτίσει την καρδιά, ο πράσινος Χαλαζίας θα μας συμπαρασταθεί και θα μας γεμίζει με αγάπη που οδηγεί στη συγχώρεση. Η ειλικρινής συγχώρεση είναι ο μόνος τρόπος να πάρουμε πίσω τη δύναμή μας από ανθρώπους που μας πλήγωσαν. Σε αυτή την περίπτωση ο συνδυασμός του με τον ροζ Χαλαζία είναι μια ένωση απίστευτα τρυφερή.

Θεραπεύει τις καρδιές που έχουν πληγωθεί από προδοσία και εγκατάλειψη. Ταυτόχρονα, ζεσταίνει και μαλακώνει τις σκληρές καρδιές, χωρίς να τις αφήνει απογυμνωμένες και με ένα αίσθημα ανασφάλειας. Μας φέρνει σε επαφή με το αγγελικό πεδίο καθώς μπορούμε με τη συμβολή του να επικαλεστούμε τον κατάλληλο άγγελο για την περίπτωση που τον χρειαζόμαστε. Για παράδειγμα, αν θέλουμε να καλέσουμε τις θεραπευτικές ενέργειες του Αρχάγγελου Ραφαήλ, μπορούμε να τον επικαλεστούμε και να τον οραματιστούμε να ενσωματώνει την ενέργειά του στον πράσινο χαλαζία, καθώς είναι ένα ορυκτό που βοηθά γενικά να ησυχάσει η καρδιά, το πνεύμα και ο νους, έτσι ώστε να εμβαθύνουμε σε διαλογιστικές τεχνικές.

Ο πράσινος χαλαζίας έχει να δώσει βαθιά θεραπευτική βοήθεια στη φυλή των Ελλήνων, γιατί ενώνεται με έναν ιδιαίτερο τρόπο με το ενεργειακό DNA της συγκεκριμένης φυλής, λόγω φυσικής του καταγωγής (Σέριφος).

Δίνει νοητική εγρήγορση, δυνατότητα παρατήρησης του νου και σθένος για να πάρουμε αποφάσεις. Συνδέει τους ανθρώπους με τα στοιχειακά της φύσης και ιδιαίτερα με τα πνεύματα των βράχων και των βουνών, καθώς μπορούμε μέσα από τον πράσινο χαλαζία της Σερίφου να πάρουμε τη βαθιά γνώση αυτών των πνευμάτων, αλλά και την απίστευτη δύναμή τους. Ένας κρύσταλλος χαλαζίας Σερίφου ενεργοποιημένος στο βουνό του Ολύμπου θα αποκτήσει εξαιρετική ισχύ την οποία θα μας την τροφοδοτεί όποτε έχουμε ανάγκη αυτής της ποιότητας για να αντεπεξέλθουμε σε διάφορες καταστάσεις.

Βοηθάει όσους έχουν δυσκολία προσαρμογής στο γήινο πεδίο λόγω πιο ιδιαίτερων ενσαρκώσεών τους, εκλεπτύνοντας τις γήινες ενέργειες γύρω τους. Ταυτόχρονα δίνει άμεση πρόσβαση στα ανώτερα πεδία, και ειδικά στα αγγελικά, βοηθώντας όσους κατάγονται από εκεί με το να τους προσφέρει αυτή την αίσθηση της ουράνιας αγκαλιάς.

Είναι ένας τροβαδούρος της αρμονίας και της εξισορρόπησης, ένας ανεκτίμητος βοηθός σε οποιαδήποτε κρυσταλλική σύνθεση και αν τον προσθέσετε.
Είναι θαυμάσιος σύντροφος αν υπάρχουν προβλήματα αϋπνίας και έντασης. Βοηθάει σε προβλήματα με την καρδιά, τα νεφρά και το συκώτι.
Τονώνει γενικά, σε φυσικό και ενεργειακό επίπεδο, καθώς και το ανοσοποιητικό σύστημα.

 

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu