Πρωταρχικά τραύματα και Ανάκτηση Ψυχής

Τα πρωταρχικά τραύματα σημαδεύουν τη συμπεριφορά μας, πολλές φορές για το υπόλοιπο της ζωής μας. Όταν το παιδί τραυματιστεί, χάνει το σημείο της ασφάλειάς του. Τότε, εδραιώνεται ο φόβος και είναι σαν να παύουμε ενεργειακά να μεγαλώνουμε.  Μένουμε σε εκείνη τη στιγμή και, όλα χρωματίζονται ασυνείδητα από την εμπειρία αυτή.

Επίσης, υπάρχουν και τα τραύματα που ακολουθούν το γενεαλογικό μας δέντρο. Είναι σαν να κληρονομούμε, διαμέσου του ενεργειακού DNA, τους τραυματισμένους μας προγόνους. Όλες οι ουλές που χαράχτηκαν στο γενεαλογικό μας δέντρο, αντικατοπτρίζονται επάνω μας.

Μπορείτε να παρατηρήσετε αν επαναλαμβάνονται διάφορα γεγονότα;, αρρώστιες, ίδια σε διαφορετικά μέλη της οικογένειας; Ξαφνική απώλεια χρημάτων;

Άλλα τραύματα που μπορεί να μας ακολουθούν, μπορεί να προέρχονται και από προηγούμενες ζωές. Μνήμες χαραγμένες στην ύπαρξή μας. Αν, για παράδειγμα, αντικρίσαμε την εκτέλεση ενός αγαπημένου, μπορεί να παραμένει φόβος δέσμευσης και συναισθηματικής οικειότητας σε αυτή την ενσάρκωση, ή ακόμη το ακριβώς αντίθετο: υπερβολική προσκόλληση στο φόβο μη χαθεί ξαφνικά ο σύντροφος.

Όλα αυτά, μέσα από τις Σαμανικές Τεχνικές, μπορούν να βρουν την απελευθέρωση. Μέσα από το ταξίδι Ανάκτησης της Ψυχής, μπορούν, όλα τα τραυματισμένα αυτά κομμάτια, να βρουν την ίαση και να ενσωματωθούν ξανά στην ύπαρξή μας, δημιουργώντας αρμονία.

 

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu