Πώς να σταματήσω την ενεργειακή ένταση ενός πυλώνα;

Οι πυλώνες ρεύματος εκπέμπουν, σύμφωνα με το feng shui, βλαβερή ενέργεια προς το σπίτι, αν φυσικά βρίσκονται πολύ κοντά στο μπαλκόνι μας.

Ένας καλός τρόπος για να σταματήσετε αυτή τη βλαβερή ροή από το να εισέρχεται στο χώρο σας και να δημιουργεί εντάσεις, οξύτητα και προστριβές – φανταστείτε έναν κεραυνό ενέργειας να εξαπολύεται προς το εσωτερικό του σπιτιού – όπως και γρήγορες και απότομες συγκρούσεις, που πυροδοτούνται άμεσα, είναι ο παρακάτω:

Πάρτε ένα διάφανο δοχείο, χωρίς σχήματα και χρώματα, ψηλό, που κλείνει με φελό. Συνήθως, τέτοια δοχεία, πωλούνται ως δοχεία για μακαρόνια και δημητριακά – βρείτε κάποιο που κλείνει με φελό ή ξύλινο καπάκι.

Προγραμματίστε έναν κρύσταλλο Χαλαζία με αιχμή, ως προστάτη. Στη συνέχεια, προσθέστε στ βάση αυτού του δοχείου πολλές, μικρές, μαύρες τουρμαλίνες. Εναποθέστε προσεκτικά τον προγραμματισμένο σας κρύσταλλο επάνω τους και γεμίστε το δοχείο σας με νερό. Κλείστε το και τοποθετήστε το στο σημείο του σπιτιού σας όπου “χτυπά” ο πυλώνας, δηλαδή στο σημείο του σπιτιού που βρίσκεται πιο κοντά στον πυλώνα.

Αλλάζετε το νερό και ξεπλένετε τα ορυκτά σας συχνά.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email