Πως ξεκινάω τη σύνδεση μου με τα ορυκτά;

Σημαντικό είναι να μην ξεκινήσουμε από ορυκτά που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να επικοινωνήσουν μαζί μας, όπως ο Όνυχας. Ενώ, ορυκτά όπως ο κρύσταλλος Χαλαζίας, η ροζ Τουρμαλίνη, ο Ηλιόλιθος, λατρεύουν την επικοινωνία και έτσι η πρόσβαση είναι πιο εύκολη, τουλάχιστον στην αρχή της εκπαίδευσής σας.

Έμα ακόμη σημαντικό σημείο της διαδικασίας, είναι να υπάρχει ρυθμός και συνέπεια στις συναντήσεις σας μαζί τους. Είναι καλό δηλαδή να κάνετε το διαλογισμό σας μαζί τους την ίδια ώρα κάθε ημέρα, αν φυσικά αυτό είναι δυνατό για το πρόγραμμά σας. Πρέπει να μένετε εστιασμένοι σε ένα ορυκτό από μία εβδομάδα έως ένα μήνα, συμπληρώνοντας ένα ημερολόγιο για τις πληροφορίες που λαμβάνετε, χωρίζοντάς το σε 4 μέρη:

Μορφή: πώς είναι αυτό το ορυκτό, δηλαδή; Παρατηρήστε το εξονυχιστικά.

Ποιότητα: τι πληροφορίες σας δίνει και ποια στοιχεία της προσωπικότητάς του;

Σκοπός: ποια είναι η δράση του σε αυτό το πεδίο, αλλά και στα αιθερικά;

Αιτία: ποια είναι η ψυχική σύνδεση που αφυπνίζει σε σχέση με τις ανώτερες διαστάσεις;

Αν αυτό σας φαίνεται δύσκολο, η προτιμάτε τους πιο αφαιρετικούς διαλογισμούς, κρατήστε το ορυκτό στα χέρια σας και απλά αφεθείτε να αφουγκραστείτε τα μηνύματά του. Επαναλαμβάνω ότι είναι σημαντικό να γειώσετε τις πληροφορίες καταγράφοντάς τις σε ένα πνευματικό ημερολόγιο.

Εφόσον τελειώσει το διάστημα που έχετε βάλει ως στόχο μελέτης, μπορείτε να αφήσετε λίγες ημέρες – ίσως δύο – τρεις ή και μία εβδομάδα – πριν συνεχίσετε στο επόμενο ορυκτό.

Ένα σημείο που θα ήθελα να αγγίξω, είναι πως, τελειώνοντας το διαλογισμό, χρειάζεται να γειωθείτε. Συγκεντρωθείτε στα πέλματά σας, ίσως αν θέλετε μπορείτε να κάνετε και κάποιες ελαφριές μαλλάξεις σε αυτά ή νιώστε την ενέργεια, επαναλαμβάνοντας τη λέξη «γείωση», ή απλώς συγκεντρωθείτε και οραματιστείτε μπλε ενέργεια στις πατούσες και τις παλάμες σας. Διαλέξτε όποιον τρόπο σας ταιριάζει, αλλά εφαρμόστε οπωσδήποτε κάποια τεχνική γείωσης.

Στο διαλογισμό παραμείνετε από 15 έως 30 λεπτά. Εξαρτάται από την εκπαίδευση και τη διάθεσή σας. Το διάστημα που δουλεύετε διαλογιστικά με το ορυκτό της επιλογής σας, μπορείτε παράλληλα να καταναλώνετε και κρυσταλλικό νερό, παρασκευασμένο από το ίδιο ορυκτό.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email