Πώς συνδυάζουμε αποφασιστικότητα και σύνεση;

Κάποιες φορές, χρειάζεται να πάρουμε δυναμικές αποφάσεις, αλλά παράλληλα με στοχασμό και εγκράτεια. Δύσκολος συνδυασμός.

Δοκιμάστε τη σύνδεση με ένα διαμάντι Χέρκιμερ, που μπορεί να σας γεμίσει με απίστευτες ποσότητες ενέργειας, να σας αφυπνίσει και να σας δώσει ροή.

Έχετε όμως μαζί του έναν Αιματίτη, που βοηθά να γειωθεί αυτή η ενέργεια σε γήινο επίπεδο. Δίνει θάρρος, αλλά όχι παρορμητικές τάσεις. Αυτός ο συνδυασμός, γεμίζει με σθένος, αλλά εστιάζει και συγκροτεί ταυτόχρονα την ενέργειά μας. Βοηθά να στοχεύσουμε συγκεκριμένα και να δράσουμε, χωρίς να σπαταλήσουμε την ενέργειά μας.

Κρατήστε τα ορυκτά ανάμεσα στα χέρια σας και αφήστε τις ενέργειές τους να σας αγκαλιάσουν. Ιδανικά, προσπαθήστε να κρατήσετε μία γραμμή καθημερινού διαλογισμού μαζί τους, για όσο καιρό χρειάζεται, πριν πάρετε την απόφασή σας ή βγείτε από αυτήν την απαιτητική περίοδο. Συνηθίστε τη διαδικασία του να συνδέεστε με τα ορυκτά σας και, σταδιακά, περάστε σε ερωτήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν στην κατεύθυνση δράσης σας. Είναι σίγουρο πως τα στοιχειακά των ορυκτών σταδιακά θα φέρουν στην επιφάνεια τις καλύτερες επιλογές για το ανώτερο καλό σας.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu