Ροδακινί Φεγγαρόπετρα

Η όψη που αντιπροσωπεύει η συγκεκριμένη Φεγγαρόπετρα σε σχέση με τη Θεά είναι αυτή της Μητέρας . Είναι η μήτρα που είναι γεμάτη είτε από ένα παιδί που κυοφορεί, είτε από ενέργεια. Είναι η ωρίμανση του θηλυκού, η γνώση της μήτρας στο απόγειο της γονιμότητάς της, εκεί όπου το θηλυκό γνωρίζει, κατανοεί και πράττει σε απόλυτη αρμονία. Βοηθά θέματα του συναισθηματικού σώματος, αλλά και γιατρεύει πληγές της μήτρας συγκεκριμένα σε σχέση με τη μητρότητα.

Τονώνει το κέντρο ιερού με μια ενέργεια τρυφερή, γιατρεύει τη μήτρα ολιστικά και τη βοηθά να αγαπήσει ξανά τη γυναικεία της φύση.

Είναι ένα ορυκτό το οποίο μπορεί να δουλέψει θεραπευτικά τραύματα της γυναίκας στο βάθος του χρόνου του γενεαλογικού της δένδρου. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη πως η συγκεκριμένη Φεγγαρόπετρα δεν έχει να κάνει μόνο με το Ιερό Θηλυκό, αλλά και με τη γυναίκα ως φυσικό άτομο με τα καθημερινά τραύματα που δέχεται και με τον πόνο που τη συναντά από τις ενεργειακές γραμμές του γενεαλογικού της δένδρου στο «εδώ και τώρα» της.

Σε σωματικό επίπεδο βοηθά πολύ σε προβλήματα δυσμηνόρροιας, κράμπες στη μήτρα, και έλλειψη ενέργειάς της. Σε περίπτωση που θέλουμε να συλλάβουμε, συνδυάζουμε τις τρεις όψεις του ορυκτού, Φεγγαρόπετρα ουράνιο τόξο, ροδακινί και μαύρη Φεγγαρόπετρα.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu