Ροδοχρωσίτης

Ο Ροδοχρωσίτης εκπέμπει μια ήρεμη χαλαρωτική ενέργεια που μας βοηθάει να κατανοήσουμε την αποστολή της ζωής μας αλλά και να αποδεχτούμε την ενσάρκωσή μας. Δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να συναντηθούμε με ανθρώπους που έχουν παρόμοιους με εμάς στόχους ζωής και να νιώσουμε ότι ανήκουμε σε μια ομάδα που δρα συνειδητά για το καλό του πλανήτη, αλλά και για τη συναισθηματική αυτογνωσία.

Δουλεύει αποτελεσματικά στο κέντρο καρδιάς εναρμονίζοντας τις ενέργειες του και δίνοντάς του θρεπτική ενέργεια. Έπειτα από συναισθηματικό τραύμα, απορροφά τα υπολείμματα του πόνου από το σύστημά μας και ανανεώνει ενεργειακά την καρδιά, επιτρέποντας όμως στην εμπειρία να αφομοιωθεί και να γίνει γνώση.

Δημιουργεί ενεργειακή γέφυρα που ενώνει το κέντρο ιερού με της καρδιάς, δίνοντας σημαντική βοήθεια σε εκείνους που αρνούνται να αποδεχτούν την ερωτική τους πλευρά φοβούμενοι μη χάσουν την πνευματικότητά τους, ενώ στην πραγματικότητα μπλοκάρουν και τους δύο τομείς της ζωής τους. Βοηθά ειδικότερα τις γυναίκες να αποδεχθούν την ιερή θηλυκότητά τους και τον ερωτισμό που εμπεριέχει, κατανοώντας ότι δε χρειάζονται να τον φοβούνται. Η ένωση αυτών των δύο κέντρων δίνει στη γυναίκα ένα αίσθημα βαθιάς ολοκλήρωσης που τη βοηθά να επεκταθεί, αντιλαμβανόμενη τη δική της προσωπική δύναμη, όσον αφορά το θηλυκό αρχέτυπο της δημιουργίας.

Συμπαραστέκεται σε ανθρώπους που εργάζονται με το εσώτερο παιδί τους. Βοηθά να το συναντήσουμε, να το θεραπεύσουμε και να το θρέψουμε με αγάπη. Χαλαρώνει από το άγχος, την ψυχολογική αγωνία και από τη συναισθηματική στέρηση, όπως για παράδειγμα “δεν με αγαπάνε”. Αντιθέτως, μας μαθαίνει να μας αγαπάμε και να αφήνουμε τον εαυτό μας να εκφραστεί.

Συνεργάζεται εκπληκτικά με Μαλαχίτη, ροζ Χαλαζία, Γρανάδα, ροζ Οπάλιο και Αβεντουρίνη. Ο συνδυασμός του με τον ροζ χαλαζία και το βισμούθιο σπάει καλούπια και πεποιθήσεις που δεν μας επιτρέπουν να «παίξουμε» με την αγάπη. Με τη Γρανάδα μας βοηθάει να αποδεχτούμε την ερωτική μας πλευρά. Με τον Αβεντουρίνη μας βοηθάει να αφήσουμε την άρνηση γενικά. Τέλος, με το ροζ οπάλιο και τον πράσινο Αβεντουρίνη, μετά από ερωτική ή συναισθηματική απογοήτευση, φέρνει τη θεραπεία σε όλα τα επίπεδα και γενικά ο συνδυασμός αυτός δημιουργεί ανανέωση.

Απορροφά και καθαρίζει οποιαδήποτε μόλυνση, σωματική ή νοητική, δίνοντας την ώθηση που χρειαζόμαστε για να δούμε, να αισθανθούμε και να γευτούμε την αρμονία που είναι απαραίτητη για ένα υγιές σύστημα.

Βοηθά σε κολπικές μολύνσεις και ερεθισμούς, τονώνει τη μήτρα ειδικά όταν το μπλοκάρισμα βρίσκεται στην αποδοχή της θηλυκότητας.
Εξισορροπεί την καρδιά σε φυσικό και ενεργειακό επίπεδο και βοηθάει σε προβλήματα θυρεοειδή.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu