Ροζ Οπάλιο

Μας ενισχύει στη δημιουργία ουσιαστικής σχέσης ανάμεσα στον εαυτό μας και το Όλον. Καθαρίζει και εναρμονίζει το νου και την καρδιά, δίνοντάς μας την αίσθηση της ειρήνης και της πνευματικής αναγέννησης. Βοηθά να διαλογιστούμε μέσα από την καρδιά μας και να συνδεθούμε με τη συμπαντική καρδιά.

Είναι ένας οδηγός στο ταξίδι της ζωής, ο οποίος, καθώς χαλαρώνει το συναίσθημα, μας διευκολύνει στις αλλαγές και στην ανανέωσή μας σε όλα τα επίπεδα.
Φέρνει την ίαση στο συναισθηματικό μας σώμα όπως και σε καταστάσεις που επηρεάζουν το σώμα στο φυσικό επίπεδο, αλλά από επιρροές συναισθηματικής ανισορροπίας. Γενικά, τα διαταραγμένα συναισθήματα καταπραϋνονται από το ροζ οπάλιο και οι πληγές βρίσκουν ένα υπέροχο γιατρικό σε αυτό. Πόνοι που μπορεί να οφείλονται σε ασυνείδητα αίτια, ή από μνήμες από άλλες ζωές, ή ακόμα και από φόβους από το γενεαλογικό μας δένδρο, το ροζ οπάλιο θα βρει τρόπο να τους εμποτίσει με τη θεραπευτική του αγάπη και να φέρει αρμονία.

Το ροζ οπάλιο βοηθά να αποκτήσουμε συναισθηματική ενόραση και κατανόηση για τα ψυχοσυναισθηματικά μας προβλήματα. Ενισχύει τη δημιουργική ουσιαστική σχέση ανάμεσα στον εαυτό μας και ανάμεσα στην καρδιά μας και το σύμπαν. Αυτή η απόλυτη αποδοχή μας αναπτύσσει σε ψυχικό επίπεδο και μας βοηθά να αναπτυχθούμε ολιστικά.

Καθαρίζει, εναρμονίζει και ενώνει νου και καρδιά μέσα από τις αρμονικές και ειρηνικές του δονήσεις. Έτσι, σχεδόν φυσικά, μαλακώνει τα όποια σκληρά σημεία της προσωπικότητάς μας και τα αμυντικά κρατήματα που έχουμε χωρίς λόγο πια ξεχασμένα κάπου μέσα μας.

Τονώνει το σπλήνα, τους πνεύμονες και την καρδιά.

 

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu