Σεμινάριο Εξαγνισμού της Ενέργειας

Νιώθετε πως η ενέργειά σας έχει μπλοκάρει; Ότι πράγματα που περιμένετε να γειωθούν δε μπορούν να πάρουν υφή στη ζωή σας; Ότι οι προσδοκίες σας συχνά πέφτουν στο κενό ή ότι μέσα από προσωπικές σχέσεις ή κάποια εργασία, σταδιακά χάνουν οι στόχοι σας την ενέργειά τους και δε φτάνουν στο σημείο της ολοκλήρωσης;

Η ενέργεια χρειάζεται από εσάς την κατάλληλη μέριμνα, ώστε να παραμείνει καθαρή και ανεμπόδιστη στη ροή της. Για να γειωθούν οι στόχοι, να διατηρηθεί η αρμονία, να ελκύσετε όλο και περισσότερη Τύχη, αφθονία και ευημερία, το σύστημά σας χρειάζεται να αποφορτιστεί από την ενεργειακή επιβάρυνση του αρνητισμού.

Μέσα από ένα πλήθος δοκιμασμένων τεχνικών από τις διάφορες παραδόσεις του κόσμου, η Shakila καθοδηγεί το σεμινάριο εξαγνισμού της ενέργειας. Ένα σεμινάριο που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις, να καθαρίσετε τα ενεργειακά σας κέντρα και τους τομείς της ζωής σας που χρειάζονται τόνωση και ανανέωση. Μόνο έτσι μπορεί να γειωθεί μία πραγματικά υψηλή δόνηση της καθημερινότητας, γεμίζοντας τη ζωή σας Φως και ομορφιά!

Ημερομηνία: Σάββατο 23 Μαρτίου, 10.00 – 17.00
Διεύθυνση: Στεφάνου Κυπαρίσσου 9, Αθήνα, 11144
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974455759 – [email protected]
Καθοδηγεί: Shakila Ιωάννα Μπράτη
(Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Καθοδηγήτρια Κύκλων Γυναικών, Καθηγήτρια Κρυσταλλοθεραπείας, Shaman Earth Keeper, Συγγραφέας)
Κόστος συμμετοχής: 60€

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email