Συνάντηση Κύκλου Γυναικών – Νέα Σελήνη & Πανσέληνος

Ένας κύκλος που έχει σκοπό να σας οδηγήσει στην επαφή με το Ιερό Θηλυκό μέσα σας, να ανακαλύψετε και να αφυπνίσετε την εσωτερική δύναμή σας! Ο κύκλος των γυναικών της Θεάς που Ανθίζει, είναι μία συνάντηση ενδυνάμωσης της θηλυκής ενέργειας, με κέντρο τη δημιουργικότητα, την προσωπική αλήθεια, την ελευθερία της θηλυκής ενέργειας. Μέσα από την ενέργεια της Σελήνης, νέα ξεκινήματα μας καλούν, ώστε να ανακαλύψουμε το προσωπικό μας μονοπάτι και να βαδίσουμε με θάρρος και έμπνευση προς τον καλύτερό μας εαυτό!

Ας καλέσουμε όλες μαζί την αρμονία, την πνευματική αφύπνιση και την ενέργεια στη ζωή μας, πραγματοποιώντας βήμα βήμα τα όνειρά μας!

Ο κύκλος συνάντησης γυναικών επαναλλαμβάνεται δύο φορές το μήνα (Νέα Σελήνη – Πανσέληνος), σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και καθοδηγείται από την Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια και Life Coach Shakila Ιωάννα Μπράτη, μέσα από την εκτενή της εκπαίδευση στις εναλλακτικές θεραπείες και την εμπειρία της ως καθοδηγήτρια κύκλων.

Ημερομηνία αρχικής συνάντησης: Τρίτη, 9/10/2018 – 19.00 με 22.00

Ημερομηνίες συναντήσεων: Τετάρτη, 24 Οκτωβρίου – Πανσέληνος Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου – Νέα Σελήνη Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου – Πανσέληνος Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου – Νέα Σελήνη Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου – Πανσέληνος

Διεύθυνση: Στεφάνου Κυπαρίσσου 9, Αθήνα, 11144

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974455759 – [email protected]

Καθοδηγεί: Shakila Ιωάννα Μπράτη (Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια, Καθοδηγήτρια Κύκλων Γυναικών, Καθηγήτρια Κρυσταλλοθεραπείας, Shaman Earth Keeper, Συγγραφέας)

Κόστος συμμετοχής: 10€ ανά συνάντηση

1η συνάντηση: Νέα Σελήνη στο Ζυγό – Η ισορροπία του εαυτού

2η συνάντηση: Πανσέληνος στον Ταύρο – Ορμητική αλλαγή

3η συνάντηση: Νέα Σελήνη στο Σκορπιό και Diwali 

4η συνάντηση: Πανσέληνος στους Διδύμους – Η εξωτερική προβολή

5η συνάντηση: Νέα Σελήνη στον Τοξότη – Χαλαρά επάγρυπνη

6η Συνάντηση: Πανσέληνος στην Παρθένο – Οι καλλιεργητές της ανθρωπότητας

μοιράστε

Share on facebook
Share on linkedin
Share on print
Share on email