Συνεδρία ενεργειακού εξαγνισμού – Ατομικός/χώρου

Έχω παρατηρήσει, μέσα από τις θεραπείες που εφαρμόζω, πως οι ενεργειακές τοξίνες, είτε από εξωτερικές εισβολές άλλων, είτε ενός χώρου, μπορούν να επιδράσουν σε έναν άνθρωπο με πολύ αρνητικό τρόπο. Έστω και αφανείς σε φυσικό επίπεδο, επηρεάζουν με πολύ ισχυρό τρόπο, μπλοκάροντας τη ζωή ενός ανθρώπου σε κοινωνικό, συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο. Έτσι, το άτομο μένει εκτεθειμένο και με μία αίσθηση πως είναι αβοήθητο.

Ο ενεργειακός εξαγνισμός είναι κάτι που χρειάζεται ανεπιφύλακτα, για να μπορέσει το άτομο να απελευθερωθεί από την αρνητικότητα και να νιώσει πως κερδίζει τη ζωή του ξανά.

Χρησιμοποιώντας στοιχεία της κρυσταλλοθεραπείας, του σαμανισμού, όπως και γνώσεις της ενεργειακής βοτανοθεραπείας, μαζί με τη βοήθεια του εκκρεμούς και της θεραπευτικής ράβδου, εντοπίζω τις ενέργειες που σας επιβαρύνουν, επιτρέποντας στη ροή να επανέρθει στην αρμονία.

Σημαντικό κεφάλαιο στον ενεργειακό εξαγνισμό, αποτελεί και ο χώρος που μας περιβάλει, ο οποίος και αντανακλά την ενέργειά του και μας επηρεάζει έτσι άμεσα. Με τις ίδιες τεχνικές, προσαρμοσμένες στον εξαγνισμό του περιβάλλοντος, είμαστε σε θέση να βρεθούμε σε ένα κατάλληλα φορτισμένο περίγυρο, ώστε να συνεχίσουμε τη ζωή μας σε ισορροπία.

  • Ειδικά στην περίπτωση των ενεργειακών εξαγνισμών χώρου, παραδίδονται στο τέλος ειδικές συνταγές από θυμιάματα και κρυσταλλικά πλέγματα, τα οποία μπορούν να διατηρήσουν το χώρο ασφαλή και υγιή ενεργειακά.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email