Συνεδρία Κρυσταλλικού Βελονισμού

Ο Κρυσταλλικός Βελονισμός είναι μία πρωτοποριακή μέθοδος, την οποία δημιούργησα προσωπικά, ύστερα από πολλή μελέτη και μεγάλη αφοσίωση, στη διάρκεια των 20 και πλέον χρόνων μου στο χώρο της εναλλακτικής θεραπείας. Είναι ένα προσωπικό απόσταγμα παρατήρησης και εμπειρίας στην ολιστική θεραπεία.

Ο στόχος μου ήταν μία μορφή θεραπείας που να προσφέρει ένα μοναδικό στα χρονικά συνδυασμό: να συνενώνει την αρχαία τέχνη του βελονισμού, μέσα από την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, με την Ινδουιστική παράδοση των Ενεργειακών Κέντρων και τις αρχές της Κρυσταλλοθεραπείας.

Στα πλαίσια του Κρυσταλλικού Βελονισμού, τα Ενεργειακά Κέντρα συνδυάζονται με τους μεσημβρινούς του σώματος, εξερευνώντας τον τρόπο που αρνητικές δηλώσεις έχουν αποθηκευτεί σε αυτούς, εμφανίζοντας παθολογία, ενεργειακή ή φυσική.

Σε αυτή την τεχνική συνδυάζω τον ερεθισμό των βελονιστικών σημείων με βελόνες, ορυκτά, tuning forks, healing wand, κρυσταλλικά μπωλ και θιβετιανικά κύμβαλα, μαζί με εξισορροποιητικούς συνδυασμούς κρυσταλλοθεραπείας, στα Ενεργειακά Κέντρα που νοσούν. Το αποτέλεσμα στην ενέργεια είναι άμεσο και εξαιρετικά ευεργετικό.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Κρυσταλλικό Βελονισμό, μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο μου “Κρυσταλλικός Βελονισμός και Ορυκτά: θεραπευτικό εγχειρίδιο”, από τις εκδόσεις Δίον.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email