Συνταγές Κρυσταλλικού Νερού

Τοποθετείστε το ορυκτό που θέλετε μέσα σε μια κανάτα Britta ή σε ένα μπουκάλι εμφιαλωμένο νερό και αφήστε το όλο το βράδυ. Το πρωί βγάλτε το ορυκτό και καταναλώστε το νερό κατά τη διάρκεια της μέρας. Το ορυκτό μπορείτε να το εκθέσετε στον ήλιο για να ενεργοποιηθεί, μέχρι το επόμενο βράδυ που θα το χρησιμοποιήσετε ξανά.

 

Ζωτικότητα


Αν περνάτε ένα διάστημα που νιώθετε χωρίς ενέργεια όταν ξεκινάτε την ημέρα σας, δοκιμάστε να παρασκευάσετε κρυσταλλικό νερό από τα εξής ορυκτά:

Πορτοκαλί καλσίτη

Διαμάντι Hergimer

Πράσινη τουρμαλίνη

Αυτοκρατορικό Τοπάζι

Σεραφινίτης

Για να το παρασκευάσετε τοποθετήστε τα ορυκτά σε ένα γυάλινο διάφανο ποτήρι ή κανάτα γεμάτο με νερό (εμφιαλωμένο ή από φίλτρο καθαρισμού) από το βράδυ, το πρωί, πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο ξεκινήστε την ημέρα σας με ένα ποτήρι από αυτό το νερό. Αν έχετε φτιάξει κανάτα μπορείτε να την καταναλώσετε κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης μέρας.

ΥΓ: Τα ορυκτά να είναι καθαρισμένα ενεργειακά και να χρησιμοποιούνται μόνο για αυτή την εργασία

 

Πνευματική Σύνδεση


Υπάρχουν στιγμές που θέλετε πραγματικά να ενωθείτε με τους πνευματικούς σας οδηγούς για να αντλήσετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξη σας.

Δοκιμάστε να κρατείστε το διαλογισμό σας ένα συνδυασμό από τα εξής ορυκτά:

Που θα ανοίξει τις πύλες της απόλυτης σύνδεσης μαζί τους.

Λευκός Καλσίτης

Κρύσταλλος Χαλαζίας

Διάφανος Αποφυλλίτης

Φενακίτης

ΥΓ: Τα ορυκτά να είναι καθαρισμένα ενεργειακά και μόνο για αυτή την εργασία

 

Ενεργοποίηση της Κουνταλίνι


Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε την κουνταλίνη σας, υπάρχουν πολλών ειδών διαλογισμοί και ασκήσεις που δρουν καταλυτικά. Από το ορυκτό βασίλειο μπορείτε να δεχθείτε βοήθεια σε αυτό τον τομέα με τον εξής συνδυασμό:

Tangerine χαλαζίας

Γρανάδα

Ρουμπίνι

Κροκίτης

Επειδή η ενέργεια της κουνταλίνης είναι πολύ έντονη και μαζί με αυτά τα ορυκτά γίνεται ακόμη πιο δυναμική παρακαλώ να είστε σίγουρη πως έχετε κάνει πρακτική με τις κατάλληλες ασκήσεις, για να είσαστε έτοιμη. Καλό θα ήταν να προσθέτετε τα ορυκτά σταδιακά.

ΥΓ: Τα ορυκτά να είναι καθαρισμένα ενεργειακά και μόνο για αυτή την εργασία

 

Κατάκτηση Στόχων


Αν χρειάζεται να πάρετε κουράγιο για να διεκδικήσετε και να κατακτήσετε ένα στόχο σας, δοκιμάστε για λίγες ημέρες να οραματίζεστε αυτό που θέλετε κρατώντας τον εξής συνδυασμό ορυκτών που θα σας γεμίσει δύναμη και σθένος.

Χρυσό τοπάζι

Ρουμπίνι

Αχάτης Καρνεόλη

Αιματίτης

Οψιδιανός Νυφάς

ΥΓ: Τα ορυκτά να είναι καθαρισμένα ενεργειακά και μόνο για αυτή την εργασία

 

Τόνωση του Chi


Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ποιότητες του chi μέσα στο σώμα μας. Η κάθε μία από αυτές τονώνεται με διαφορετικά ορυκτά, παραδείγματος χάριν το chi του σπληνός ενεργοποιείται εξαιρετικά με τον πορτοκαλί καλσίτη. Θα σας δώσω μία γενική ενεργειακή συνταγή για την τόνωση του chi.

Νεφρίτης

Οπάλιο της φωτιάς

Απολιθωμένο ξύλο

Κόκκινος Ίασπις

Τα ορυκτά που έχουμε χρησιμοποιήσει δεν είναι πολύ yang για να φοβηθούμε για παρενέργειες εσωτερικής φωτιάς. Μπορείτε και να το πιείτε σαν κρύσταλλο νερό τοποθετώντας τα ορυκτά σε ένα γυάλινο διάφανο ποτήρι γεμάτο με νερό από το βράδυ και το πρωί μπορείτε να καταναλώσετε το νερό.

ΥΓ: Τα ορυκτά να είναι καθαρισμένα ενεργειακά και μόνο για αυτή την εργασία

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu

Μεγάλη προσφορά Ιουλίου

Μία μοναδική προσφορά για τους φίλους της σελίδας, για τον Ιούλιο! Κάθε Πέμπτη του Ιουλίου, μπορείτε να επιλέξετε μία συνεδρία ενεργειακής διάγνωσης των chakra ή μία συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας ή συνεδρία ενεργειακής ανάγνωσης ταρώ, μόνο με 25€! Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 40 λεπτά και το ραντεβού κανονίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Κανονίστε τη συνεδρία σας τώρα, με ένα τηλέφωνο στο 6974455759