Σφαλερίτης

Ο σφαλερίτης φωτίζει και γειώνει τις κρυμμένες μας δυνάμεις, που με όρκους είχαμε δεσμεύσει σε άλλες ζωές.

Ανοίγει κανάλι επικοινωνίας με τις κοσμικές οντότητες και μας βοηθά να βρούμε απαντήσεις ιδιαίτερα σε ερωτήσεις που σχετίζονται με την προσωπική μας ανάπτυξη στη Γη.

Δυναμώνει και αφυπνίζει το κέντρο της βάσης και το γεμίζει ζωτική ενέργεια. Ενεργοποιεί το κέντρο ιερού δίνοντάς του άφθονη σεξουαλική ενέργεια και δημιουργική διάθεση. Αφυπνίζει το κέντρο ηλιακού πλέγματος και του δίνει ισχύ και θέληση για επιτυχία. Εκτός από τα τρία πρώτα κέντρα, είναι ένα από τα λίγα μαύρα ορυκτά που τοποθετείται στην καρδιά. Χρησιμοποιείται σε περιόδους που θέλουμε στήριξη λόγω μοναξιάς και όποτε βιώνουμε προδοσία, γιατί μας βοηθά να κατανοήσουμε και να συνεχίσουμε αφήνοντας πίσω μας αυτή τη δύσκολη εμπειρία.  Σε αυτές τις περιπτώσεις τοποθετούμε ένα σφαλερίτη στην καρδιά και τριγλυρω του στηρικτικά ορυκτά για το κέντρο καρδιάς, όπως αβεντουρίνη. Αφήνουμε αυτή η σύνθεση για μερικά λεπτά και συνεχίζουμε τη διαδικασία με μια θρεπτική ενεργειακή συνταγή για το κέντρο καρδιάς.

Σε περιπτώσεις που υπάρχει έλλειψη ενδιαφέροντος για τη ζωή, τάση να παραιτηθούμε από αυτήν και βαθιά απογοήτευση από εγκατάλειψη τον συνδυάζουμε γρανάτη, αιματίτη, λεπιδόλιθο, μάτι τίγρης.

Ο σφαλερίτης μας βοηθά να αισθανθούμε ασφάλεια όταν πρόκειται να εκτεθούμε σε κοινό, αλλά επειδή είναι σημαντικό ταυτόχρονα το κοινό να νιώσει σύνδεση μαζί μας, το συνδυάζουμε με καρνεόλη.

Ο συνδυασμός σφαλερίτη με σιδηροπυρίτη δημιουργεί έντονη προστασία γύρω από την αύρα μας και ένα αίσθημα στήριξης.

Εξισορροπεί τα νάντις και κατ’ επέκταση το φυσικό νευρικό σύστημα. Βοηθά γενικά σε προβλήματα του κόκκυγα, όπως σε περιπτώσεις κύρτωσής του προς τα μέσα, που σημαίνει συνειδητός ή ασυνείδητος έντονος φόβος και την ανάγκη του κέντρου βάσης να προστατευτεί.   

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu