Τανζανίτης

Ενεργοποιεί τη νοητική αντίληψη, αλλά μαζί με σοφία. Η σοφία με τη νοητική αντίληψη αποτελούν έναν υπέροχο συνδυασμό, μετατρέποντας τον άνθρωπο σε μία πραγματικά σκεπτόμενη ύπαρξη, που αναζητά, στοχάζεται και εκφράζει τη σοφία του με ενσυναίσθηση σε σχέση με το Όλον.

Συγκεντρώνει το νου και τον εκπαιδεύει στην εστίαση. Εμποτίζει το μυαλό με αγάπη και στην αγάπη δίνει υγιή όρια. Είναι ένα ορυκτό που δίνει σύνεση, χωρίς να σταματά την επέκταση, που ενεργοποιεί την καρδιά με το νου σε αρμονική αλληλοσυσχέτιση.

Επίσης, εναρμονίζει τις ενέργειες μεταξύ Κέντρου Καρδιάς και Τρίτου Ματιού. Αυτό προσφέρει, εκτός από ψυχική εναρμόνιση, και οράματα, που εμφανίζονται, όχι από ένα μαγικό υπερπέραν, αλλά από την εκπληκτική εστίαση που προσφέρει ο Τανζανίτης στην κοσμική οθόνη, όπου προβάλλονται όλα τα πιθανά γεγονότα.

Αυτό το πανέμορφο ορυκτό βοηθά ότι γνώση – εμπειρία μαζέψουν τα Κέντρα Τρίτου Ματιού και Καρδιάς, ώστε να μην αποθηκευτούν με κάποια μορφή τυχόν δυσαρμονίας, αλλά ως εμπειρία γνώσης και εξέλιξης.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu