Τα μάτια της ψυχής – πνευματικό παιχνίδι

Τα μάτια, ως ενέργεια, αντιπροσωπεύουν άμεσα την ψυχή. Μέσα από πέντε διαφορετικά σκίτσα, το κάθε μάτι αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό συναίσθημα και το ορυκτό δίπλα του, είναι το ενεργειακό του γιατρικό.

Πρώτο – πάνω αριστερά
Μάτι της Τίγρης: Έχει έρθει η ώρα να σπάσεις φόβους και περιορισμούς. Συνδέσου με το Μάτι της Τίγρης και βρες τη δύναμή σου. Κινήσου με θάρρος.

Δεύτερο – πάνω δεξιά
Αιματίτης: Ανοίγουν δρόμοι που έχεις δουλέψει καιρό, ώστε να ανοίξουν. Γι’ αυτό, μη διστάσεις ή μπεις σε αναστολές. Προχώρα μπροστά και κατάκτησε, με τη δύναμη του Αιματίτη.

Τρίτο – μέση αριστερά
Κυανίτης: Γύρισε προς τα μέσα. Το σύστημά σου αναζητά να βρει νέα στοιχεία και να ανοίξει προς υψηλότερους στόχους. Ο μπλε Κυανίτης θα σε βοηθήσει σε αυτήν την αναζήτηση.

Τέταρτο – μέση δεξιά:
Ροδονίτης: Συγκεντρώσου στη θεραπεία της καρδιάς σου. Γείωσε την αγάπη και άφησέ την να απλωθεί σε όλο σου το σώμα και την ενέργεια. Με τη βοήθεια του Ροδονίτη, θα υπάρξει ανανέωση στον τομέα της αγάπης.

Πέμπτο – κάτω αριστερά:
Σταυρόλιθος: Αρνητικές ενέργειες μπορεί να σε επηρεάζουν ασυνείδητα. Το σύστημά σου το αισθάνεται και αναζητά προστασία. Κράτησε το Σταυρόλιθο στα χέρια σου και νιώσε απόλυτα ασφαλής.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email