Τεχνικές Ενεργειακού Καθαρισμού

Είναι ένα από τα πιο ιερά μας καθήκοντα απέναντι στο σώμα μας, στην ενέργειά μας, στο χώρο μας. Γιατί και η πιο φρέσκια και ζωογόνος ενέργεια δεν μπορεί να σταθεί σε ένα τοξικό περιβάλλον είτε εσωτερικό είτε εξωτερικό. Η καθαριότητα ξεκινά από το σεβασμό που δείχνουμε σε πράγματα που μας ανήκουν και ακόμα και σε αυτά που δεν μας ανήκουν. Ίσως να μην βγάζετε νόημα αλλά αναλογιστείτε: ακόμη και μία άσχημη σκέψη που κάνετε για έναν άνθρωπο πάει και τον χτυπάει σαν κεραυνός. Αυτή η ίδια ενέργεια όμως που στείλατε είναι σαν να «κλέβει» ένα δικό σας κομμάτι ενέργειας. Για να ταξιδέψει χρειάζεται ενέργεια – δυναμικό. Και ταυτόχρονα σας μολύνει. Μπορώ λοιπόν να σας πω με σιγουριά ότι αν αυτός που στείλατε την αρνητική ενέργεια είναι μία φορά χαμένος εσείς είστε δύο.

Τώρα φαντάζομαι κατανοείται καλύτερα τι εννοώ σεβασμό. Δεν φτάνει λοιπόν να ακολουθείτε μία εξωτερική τεχνική για να εδραιώσετε ένα καθαρό περιβάλλον, αλλά, και μία εσωτερική πειθαρχία που θα σας οδηγήσει να επιλέγετε καθημερινά τη σοφότερη δράση και στάση ζωής. Αυτό το κομμάτι ανήκει στην αυτογνωσία σας, αλλά υπάρχουν κι άλλα που δεν μπορείτε να ελέγξετε όπως άνθρωποι που είναι βουτηγμένοι στην αρνητικότητα, χωρίς συνείδηση, ώστε η ενεργειακή βία είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους. Ως αποτέλεσμα βιώνεται την εισβολή τους η οποία σας αρρωσταίνει σε διάφορα επίπεδα. Ακόμα και χώροι που έχουν συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια είτε από κάποια οντότητα που κινείται στο χώρο είτε από αρνητικές σκέψεις είτε από κατάρα δεσμευτική και τόσα άλλα που μπορείτε να μην είσαστε υπεύθυνοι αλλά όμως δέχεστε την αρνητική τους επιρροή.

Κάποιες φορές όσο και αν προσπαθούμε δεν μπορούμε να ξεφύγουμε και ας είμαστε σίγουροι ότι δεν φταίμε. Μου έχει συμβεί ένα τέτοιο γεγονός και θα το μοιραστώ μαζί σας, για να νιώσετε πόσο βαθιά και φαινομενικά παράλογα μπορεί να είναι κάποια γεγονότα. Στην οικογένειά μου υπήρχε μία δυσκολία στις σχέσεις. Το έψαχνα αρκετά χρόνια δοκιμάζοντας τεχνικές, προσπαθώντας να κατανοήσω τι συμβαίνει. Όπου μέσα από το σαμανισμό που άρχισα να ασχολούμαι, ανακάλυψα τους καθαρισμούς του γενεαλογικού δέντρου. Σταδιακά έφτασα στον παππού μου από την πλευρά της μητέρας μου, ο οποίος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, αλλά χάνοντας τη πρώτη του γυναίκα από φυματίωση, την οποία λάτρευε, καταράστηκε τη ζωή. Μέσα από τον έντονο συναισθηματικό πόνο, άθελά του δέσμευσε όλη τη φαμίλια. Παντρεύτηκε, έκανε παιδιά, μπορώ να πω από τις πληροφορίες που έχω από την οικογένειά μου, ήταν μία καλή σχέση. Αλλά η αγάπη για την πρώτη σύζυγο δεν γιατρεύτηκε ποτέ. Πέθανε από καρκίνο που ξεκίνησε από το κάτω χείλος. Λέει πολλά και μόνο αυτό. Όταν το αναγνώρισα και άρχισα τις καθάρσεις, όλα άλλαξαν προς το καλύτερο και πραγματικά ήρθε μία τεράστια λύτρωση, τουλάχιστον στη δική μου ζωή τα πράγματα άλλαξαν καθοριστικά.

Έτσι λοιπόν όταν μιλάμε για κάθαρση το φάσμα είναι τεράστιο. Μπορεί να χρειαστεί να καθαρίσετε από ένα συναίσθημα (π.χ. θυμός). Αυτό θα χρειαστεί να δομήσουμε ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει καθαρτικές ασκήσεις για το συναίσθημα, ειδική διατροφή και νοητική χαλάρωση. Ακόμη και μία επιλογή για να δώσει αποτελέσματα χρειάζεται να το δώσουμε σφαιρικά. Για να καθαρίσουμε τα ενεργειακά μας κέντρα μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα με μία συνεδρία, αλλά συνήθως χρειάζεται να δούμε τι μπλοκάρει την ενέργειά μας, σε ποιο κέντρο και γιατί.

Το ίδιο ισχύει και για το σπίτι μας το οποίο χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι ένας ζωντανός οργανισμός, ο οποίος χαίρεται, νοσεί, θυμώνει. Δηλαδή απορροφά τα συναισθήματα των ανθρώπων που κινούνται στο χώρο οι οποίοι όλοι μαζί δημιουργούν μία κοινή σκεπτομορφή, η οποία με τη δική της σειρά επιστρέφει στους δέκτες της τα συναισθήματα που της στείλανε. Φανταστείτε τώρα ότι πόσοι κάτοικοι υπήρχαν σε ένα διαμέρισμα πριν από εσάς; Άρα πάτε και συναντάτε μία σκεπτομορφή που μπορεί να υπήρχε στο διαμέρισμα, στο σπίτι, στο κτήμα, η οποία αν δεν είναι θετικά φορτισμένη σίγουρα θα σας επιτεθεί.

Τα πάντα γύρω μας είναι ενέργεια, τα πάντα πάλλονται. Είναι σημαντικό για να βιώσουμε μία ζωή με αρμονία, να μάθουμε να κρατάμε καθαρό όλο το φάσμα των εκδηλώσεων που μας αποτελούν. Οι συνεδρίες διαφόρων ειδών καθαρισμού όπως και οι σωστές προσωπικές επιλογές μπορούν να φέρουν ουσιαστικά αποτελέσματα στη ζωή μας.

Ανάλογα με την κάθε περίπτωση ενεργειακού καθαρισμού μπορούν να χρησιμοποιηθούν:

Ορυκτά

Λάδια ορυκτών

Βάμματα ορυκτών

Ειδικά θυμιάματα

Ήχοι

Προσευχές

Σύμβολα

Αιθέρια Έλαια

και πολλά άλλα υλικά

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email