Τεχνικές με Τυρκουάζ

Οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά είναι ένας υπέροχος τρόπος για να αναζωογονηθείτε τώρα που μπήκε η άνοιξη.

Και μην γελιέστε η αναζωογόνηση είναι κάτι ολιστικό, χρειάζεται να κοιτάξετε τον εαυτό σας με διάφορους τρόπους. Και τι θέλω να σας πω με αυτό δεν είναι δυνατόν να πιστεύετε ότι θα είσαστε σωματικά υγιής γιατί καταναλώνεται κάποια συμπληρώματα αλλά η αύρα σας θα έχει σχισμές που θα επιτρέπουν σε ενεργειακά παράσιτα να εισβάλλουν.

Όσα συμπληρώματα λοιπόν και αν καταναλώσετε απλά θα αρρωστήσετε ή θα νοιώθετε αδύναμη, και δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε γιατί.

Ας ξεκινήσουμε από το τυρκουάζ και ας δούμε τρόπους που μπορεί να βοηθήσει στην υγεία μας μέσα από διαφορετικές προσεγγίσεις.

Εδώ και αιώνες η δράση του τυρκουάζ είναι γνωστή και έχει σε πολλές παραδόσεις χρησιμοποιηθεί ως ενεργειακό γιατρικό.

Ας ρίξουμε μια κλεφτή μάτια στο πόσο θεραπευτικό είναι. Εμπεριέχει όλα τα στοιχεία (του νερού, του αέρα, της γης, της φωτιάς) και για αυτό το λόγο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς και διαφόρους τρόπους.

Πνευματικά μπορεί να δράσει με εξαιρετικά προστατευτικό τρόπο δυναμοποιεί την αύρα, απομακρύνει ενεργειακά μιάσματα που έχουν κατακάτσει πάνω της ιδίως αν συνδυαστεί με μαύρη τουρμαλίνη και σιδηροπυρίτη, ταυτόχρονα αυτός ο συνδυασμός μπορεί να δράσει προστατευτικά σε ενεργειακές εισβολές. Μπορείτε να έχετε πάνω σας αυτά τα ορυκτά μέσα σε ένα πουγκάκι έτσι ώστε να δρουν καθημερινά προστατευτικά.

Μας βοηθά να κατανοήσουμε την πνευματική μάθηση που έχουμε έρθει να πάρουμε και έτσι να μη χρειάζεται να επαναλαμβάνονται μοτίβα πόνου στη ζωή μας, που έχουν σκοπό την εκπαίδευσή μας.

Συναισθηματικά δίνει τον απαιτούμενο εσωτερικά χώρο για να συγχωρήσουμε πρώτα τον εαυτό μας από τα λάθη του και στη συνέχεια άλλους ανθρώπους, που μας δημιούργησαν δυσκολίες, σε αυτό θα τον βοηθήσουν ορυκτά όπως ο ροδονίτης και ο κουνζίτης.

Ενεργοποιεί την πνευματική μας σύνδεση με τη συμπαντική ενέργεια αλλά μπορεί να μας φέρει και πιο κοντά με το σαμανικό μας ζώο, βοηθό. Ένας τρόπος για να βρείτε το σαμανικό σας ζώο είναι να ξαπλώσετε σε ένα χώρο που αισθάνεστε χαλαρά, φροντίστε να έχει λίγο φως και ησυχία, συγκεντρωθείτε στην αναπνοή σας και για λίγο αφουγκραστείτε μόνο αυτήν. Στη συνέχεια οραματιστείτε τον εαυτό σας να βαδίζει σε ένα λιβάδι καθίστε σε ένα βράχο στο κέντρο του λιβαδιού και καλέστε το ζώο δύναμή σας, χρειάζεται να δείτε το ζώο ή μέρη του ζώου τρεις φορές (ράμφος, νύχια, μάτια, πατούσα, κλπ), μόνο τότε θα έχετε την επικύρωση ότι είναι αυτό.

Σε φυσικό επίπεδο το τυρκουάζ βοηθά στην αναγέννηση του φυσικού σώματος ειδικά αν συνδυαστεί με πράσινη τουρμαλίνη στην εισροή πράνα ειδικά αν συνδυαστεί με πορτοκαλί καλσίτη, και στην οξυγόνωση του αίματος ειδικά αν συνδυαστεί με αμέθυστο και μαλαχίτη. Τέλος αν το συνδυάσετε με ζεόλιθο μπορείτε να κάνετε μία εξαιρετική αποτοξίνωση. Μπορείτε να πίνετε το ζεόλιθο σε χάπια ενώ το τυρκουάζ σε κρυσταλλικό βάμμα. Όπως και αν το χρησιμοποιήσετε, είναι ένα ορυκτό που δρα δραστικά για να σας βοηθήσει και που πολύ σύντομα και έμπρακτα θα δείτε τη βοήθεια του.

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu