Τεχνικές SOS: Μικρές τεχνικές προστασίας

Πολλές φορές αισθανόμαστε πως απειλούμαστε από τον αρνητισμό, που είναι διάχυτος σε μικρές, καθημερινές προστριβές ή έντονες ανησυχίες που πιάνουμε στον αέρα. Με τη βοήθεια των ορυκτών και της Φύσης γενικότερα, μπορούμε να αισθανόμαστε προστατευμένοι κάθε στιγμή, με μικρές τεχνικές όπως οι παρακάτω:

 • Όταν νιώθετε ότι παίρνετε συχνά αρνητική ενέργεια από τους άλλους, σε ένα δερμάτινο πουγκάκι, τοποθετήστε ένα κοχύλι με σπείρα και μαζί του τοποθετήστε ένα κομμάτι από μαύρο Αχάτη. Ο συνδυασμός αντιστρέφει την αρνητική ενέργεια. Για ενδυνάμωση του συνδυασμού, ξεπλύνετε και τα δύο ορυκτά με αγιασμό και κρατήστε τα στη συνέχεια ανάμεσα στα χέρια σας, λέγοντας μία προστατευτική προσευχή με την οποία αισθάνεστε συνδεδεμένοι.
 • Το φίλντισι είναι εξαιρετικά προστατευτικό απέναντι στην αρνητική ενέργεια. Πάρτε μία κόκκινη κλωστή και περάστε φίλντισι σε διάφορα σχέδια – ψαράκια, λουλουδάκια, σταυρούς και όποιο άλλο σχέδιο βρείτε. Το κάθε σχέδιο το στερεώνετε στην κλωστή με τρεις κόμπους, λέγοντας μία προσευχή προστασίας ή τα παρακάτω λόγια:
  “Εγώ και το σπίτι μου είμαστε προφυλαγμένοι με τη δύναμη του Φωτός.”
  Όταν τελειώσετε, τοποθετήστε το έξω από την πόρτα του σπιτιού σας, στο πλαίσιό της.
 • Κάψτε σε κάρβουνο 33 σπόρους απήγανου, μαζί με αρσενικό λιβάνι και, ταυτόχρονα, περιστρέψτε ένα λείο οψιδιανό, στο Τρίτο Μάτι του δέκτη, αριστερόστροφα, λέγοντας:
  “Το κακό μαζεύω στον Οψιδιανό, πίσω δε θα γυρίσει, δε θα το ξαναδώ.”
  Όταν τελειώσετε, περάστε αρκετές φορές τον Οψιδιανό από τη φλόγα ενός κεριού και αφήστε τον έξω από το σπίτι, στο μπαλκόνι σας, για λίγες ώρες.
 • Για να απορροφήσετε την αρνητική ενέργεια που μπορεί να έχει χτυπήσει βαριά έναν άνθρωπο, δώστε του να κρατά μία μαύρη Τουρμαλίνη. Ανακατέψτε ένα κουταλάκι σκόνης κουρκουμά με αρκετό ελαιόλαδο και κάνετε μάλαξη για αρκετή ώρα σε όλο το κεφάλι, νιώθοντας πως, καθόλη τη διάρκεια, ο κουρκουμάς απορροφά την αρνητική ενέργεια. Αφήστε το μείγμα για λίγη ώρα, ώστε να κάνει απορροφητική δουλειά και, στη συνέχεια, ξεβγάλτε καλά. Να ξέρετε πως μπορεί να μείνει χρώμα για λίγες ημέρες.
 • Ο Στυπτικός Σχιστόλιθος
  Πάρτε δύο τετράγωνα κομμάτια από αυτό το ορυκτό, γράψτε σε ένα κομμάτι χαρτί όποια ονόματα επιθυμείτε να είναι προστατευμένα, τυλίξτε το χαρτί και κλείστε το ανάμεσα στα δύο κομμάτια του Σχιστόλιθου. Ανάβετε κάθε μέρα επάνω στα κομμάτια του ορυκτού ένα μικρό καντήλι – θα λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας.
 • Σε ένα μεγάλο καρβουνάκι, τοποθετήστε ένα μικρό χαρτί με το όνομα του ατόμου που θέλετε να καθαρίσει. Ρίξτε επάνω του ημίχοντρο αλάτι, ανακατεμένο με μαύρο κύμινο. Προσθέστε αυτό το μείγμα όσες φορές θέλετε, ώσπου να αισθανθεί το άτομο πως χαλάρωσε. Μπορείτε ταυτόχρονα να επαναλαμβάνετε μία προσευχή.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email