Τεχνικές SOS: Πρωινός διαλογισμός

Είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Μην το προσπερνάτε για να τρέξετε στις χιλιάδες δουλειές της ημέρας. Πάντα θα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να γίνουν. Η σύνδεση όμως με τον εαυτό μας είναι το κλειδί για μια ισορροπημένη, όχι μόνο ημέρα, αλλά και ζωή.

Έστω και αν ο διαλογισμός είναι ολιγόλεπτος, θα βοηθήσει να χαλαρώσετε το νου. Έτσι, η σωστή διάκριση θα είναι πιο εύκολη, η εστίαση θα γίνεται με λιγότερο κόπο και φυσικά, το πιο βασικό, είναι ότι θα υπάρχει πολύ πολύ λιγότερη νοητική ένταση. Όσο για τη συναισθηματική κατάσταση, θα υπάρχει λιγότερο άγχος και θα νιώθετε πιο δημιουργικοί και κεφάτοι για τη μέρα που μόλις ξεκινά.

Θα σας δώσε μερικές παραλλαγές, ώστε να έχετε τη δυνατότητα επιλογής:

  1. Μπορείτε να ξαπλώσετε για πέντε με δέκα λεπτά και να τοποθετήσετε από ένα κατάλληλο ορυκτό για το κάθε ενεργειακό κέντρο, στα σημεία που αντιστοιχούν. Αν δεν έχετε, χρησιμοποιήστε βότσαλα κρυστάλλου Χαλαζία.
  2. Εστιαστείτε για λίγο στην αναπνοή σας, χαλαρώστε το σώμα σας, κρατήστε στα χέρια σας έναν κρύσταλλο Χαλαζία και νιώστε πως η ενέργειά του χύνεται μέσα σας και το Φως του σας γεμίζει.
  3. Κρατήστε έναν Κιτρίνη, συγκεντρωθείτε στην αναπνοή σας και, όταν είστε χαλαροί, νιώστε ότι σε κάθε εισπνοή, ρουφάτε ενέργεια από τον Κιτρίνη. Καθώς μπαίνει μέσα σας, καθαρίζει και σας ενεργοποιεί ταυτόχρονα. Εκπνέετε χαλαρά.

Πάντα πρέπει να θυμάστε πως τα ορυκτά σας πρέπει να είναι ενεργειακά καθαρισμένα και προγραμματισμένα.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email