Τεχνική για αλλαγή παλαιών μοτίβων με τη βοήθεια της μεγάλης Αρκάνα

Αυτή είναι μία τεχνική που έχω δημιουργήσει και έχω εφαρμόσει στον κύκλο γυναικών  Blossoming Goddess, σε στιγμές που χρειάζονταν να ξεπεράσουν μοτίβα σκέψης που τις καθήλωναν σε κάποιο συγκεκριμένο τρόπο δράσης. Ήταν μία τεχνική που σκοπό είχε να προτρέψει τις γυναίκες του κύκλου να πάρουν μία εισπνοή φρέσκιας ενέργειας, η οποία τελικά τους έδωσε μία νέα ώθηση στη ζωή.

Μπορείτε να φτιάξετε μία λίστα με αυτά τα μοτίβα σκέψεων που νιώθετε ότι επαναλαμβάνονται και σας δεσμεύουν, όπως και άλλη μία λίστα με ανθρώπους με τους οποίους η επικοινωνία σας περνά κάποια μορφή κρίσης. Βρείτε ένα χώρο που αισθάνεστε ασφαλείς και μπορείτε να εργαστείτε ήσυχα χωρίς να σας ενοχλήσει κάποιος. Ξεκινήστε από όποια λίστα σας εμπνέει. Για παράδειγμα μπορείτε να ξεκινήσετε από ένα όνομα, το οποίο μεταφέρετε σε ένα χαρτάκι και το καθαρίζετε λέγοντας «Καθαρίζω εμένα και το τάδε πρόσωπο από όποια μορφή μπλοκαρίσματος και αρνητικής ενέργειας μας έχει επηρεάσει σε όλα τα επίπεδα και όλες τις διαστάσεις» και δίνοντας αριστερόστροφη ώθηση στο εκκρεμές. Αφήστε το να πάρει όσο χρόνο αυτό χρειάζεται για να καθαρίσει. Στη συνέχεια, αυτό το ίδιο χαρτί το τοποθετείτε πάνω σε μία από τις κάρτες Ταρώ, που παραθέτονται παρακάτω, και θεωρείτε κατάλληλη για αυτή τη σχέση. Ενεργοποιήστε γυρίζοντας το εκκρεμές δεξιόστροφα λέγοντας «Είθε οι θετικές ποιότητες αυτής της κάρτας να θρέψουν και να δυναμώσουν τη σχέση μας σε όλα τα επίπεδα και όλες τις διαστάσεις». Όπως και στην κάθαρση, έτσι και στην ενεργοποίηση, αφήστε το εκκρεμές να πάρει όσο χρόνο χρειάζεται. Τέλος, καίτε το χαρτάκι λέγοντας «Απελευθερώνω τα πάντα στα χέρια του σύμπαντος ώστε να αποκατασταθεί η υγιής ισορροπία που είναι κατάλληλη και για τους δύο». Συνεχίστε με αυτόν τον τρόπο με τα υπόλοιπα ονόματα.

Στην περίπτωση που πρόκειται για κάποιο συναίσθημα, όπως για παράδειγμα έλλειψη αυτοπεποίθησης, γράψτε «Αποδεσμεύομαι από την έλλειψη αυτοπεποίθησης σε όλα τα επίπεδα και  όλες τις διαστάσεις» και καθαρίστε το με αριστερόστροφη φορά του εκκρεμούς. Αν θέλετε μπορείτε να καθαρίσετε και όλα τα παράγωγα αυτού του συναισθήματος στη ψυχοσύνθεσή σας, που φυσικά έχετε αναγνωρίσει έως τώρα. Στη συνέχεια πάρτε αυτό το χαρτάκι και τοποθετήστε το πάνω από μία κάρτα όπως ο Αυτοκράτορας και ζητήστε να γεμίσετε από τις ποιότητές της σε όλα τα επίπεδα και σε όλες τις διαστάσεις γυρίζοντας το εκκρεμές σας δεξιόστροφα.

 

ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΡΩ

Εραστές: Ένωση, έλξη, πόθος, δημιουργίες, οικειότητα που μας γεμίζει ενέργεια

Ιεροφάντης: Γνώση, μελέτη, αφοσίωση σε ένα σκοπό, ταύτιση με μία ομάδα

Αυτοκράτορας: Η τάξη μέσα στο χάος. Εξουσία, ηγετικός ρόλος, λογική

Αυτοκράτειρα: Αφθονία, απόλαυση, θηλυκότητα, μία τροφός της ζωής, επαφή με τη φύση

Ιέρεια: Διαίσθηση, επίγνωση της εσωτερικής πραγματικότητας, ιερά μυστήρια

Μάγος: Δημιουργία, ενέργεια, η δύναμη της θέλησης, εστίαση σε ένα στόχο

Τρελός: Νέα φάση ζωής, μία περιπέτεια που ξεκινά, αθωότητα, χαρά, ξεγνοιασιά, εμπιστοσύνη

Αστέρι: Ελπίδα, νέα αρχή στο μέλλον, έμπνευση και ξεκινήματα που έχετε ήδη ονειρευτεί

Εγκράτεια: Σταθερότητα, ομόνοια σε ομάδες αλλά και σε εσωτερικούς διχασμούς που μπορεί να είχαμε

Δικαιοσύνη: Τιμιότητα, ισότητα, προσπάθεια να εκφραστεί το δίκαιο και να γίνει το σωστό

Τροχός: Εξελίξεις, αναπάντεχες αλλαγές, νέο ρεύμα ενεργειών στη ζωή μας

Ερημίτης: Ενδοσκόπηση, εσωτερική επαφή, ένα προσωπικό ταξίδι στην ύπαρξή μας

Δύναμη: Δύναμη κουράγιο, αντοχή, ακλόνητη αποφασιστικότητα και πίστη στο σκοπό

Άρμα: Επιτυχία, δράση που οδηγεί στη νίκη αν τη χειριστούμε σωστά

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email