Τεχνική εσωτερικής γαλήνης

Είναι σημαντικό να δίνουμε χρόνο για να συνδεθούμε με τον εσωτερικό μας Εαυτό – απλά να μας αφουγκραστούμε.

Μπορείτε να κάτσετε σε θέση «σαίζα» ή λωτού, ή όπως βολεύεστε, αρκεί να μείνετε σε μία ήρεμη εγρήγορση αυτοπαρατήρησης. Τοποθετείστε δύο ζευγάρια Σάμαν τριγύρω σας: ένα εμπρός σας, ένα πίσω σας, ένα δεξιά σας και το τελευταίο αριστερά σας, έτσι ώστε να σχηματίζουν έναν ισοσκελή σταυρό. Αυτός ο σχηματισμός από τα Σάμαν θα βοηθήσει να έρθει ισορροπία σε όλα σας τα επίπεδα.

Στα χέρια σας, κρατήστε μία σφαίρα από λευκό Χαλαζία. Αρχίστε την παρατήρησή σας από την αναπνοή. Απλά ταξιδέψτε μαζί της, χαλαρά, στο δικό σας ρυθμό. Στη συνέχεια, αισθανθείτε το φυσικό σας σώμα: πώς το νιώθετε; Όπου αισθάνεστε μπλοκάρισμα της ενέργειας, οραματιστείτε ακτίνες Φωτός να βγαίνουν από τη μπάλα του Χαλαζία και να το λούζουν.

Όταν αισθανθείτε το φυσικό σώμα πιο ελαφρύ, συνεχίστε με το συναισθηματικό σώμα και τέλος το νοητικό, δηλαδή τη σκέψη σας. Συνεχίστε να εστιάζεστε και να εναρμονίζετε κάθε επίπεδο με ακριβώς τον ίδιο τρόπο που δουλέψατε το φυσικό σας σώμα, ρίχνοντας δηλαδή σε κάθε ένα ακτίνες Φωτός από τη σφαίρα.

Όταν τελειώσετε με τη διαδικασία αυτή, μείνετε λίγο, ώστε να απολαύσετε αυτή τη γαλήνια αίσθηση που θα έχει απλωθεί σε όλα σας τα επίπεδα.Εφόσον τελειώσετε το διαλογισμό σας, επιστρέψτε χαλαρά. Μην ξεπεράσετε τα 20 με 30 λεπτά. Αυτή η τεχνική θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να έχετε επίγνωση του τι συμβαίνει μέσα σας και το κυριότερο να απελευθερώσετε τυχόν δυσαρμονίες, με τη δύναμη των ορυκτών και του Φωτός.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email