Τεχνική Πανσελήνου της Φώτισης

Μία τεχνική συνδεδεμένη με την περασμένη Πανσέληνο του Vesak, που όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε Πανσέληνο όπου αισθάνεστε πως χρειάζεστε Συμπαντική σύνδεση και προστασία για ευλογία, θεραπεία και φώτιση.

Πανσέληνος του Wesak η αλλιώς γνωστή ως η Πανσέληνος του Βούδα.

Είναι μια ιερή συμπαντική στιγμή καθώς στον αστρολογικό άξονα Ταύρου – Σκορπιού που πραγματοποιείτε πάντα τον Μάιο το Συμπάν θεωρείτε ότι συνδέεται άμεσα με την ανθρωπότητα προσφέροντας θεραπεία και ευλογίες. Η ενέργειες αυτής της πανσελήνου θεωρούνται τόσο μεταμορφωτική ώστε μπορεί να αλλάξει την ζωή μας δίνοντας μας την δυνατότητα μια νέας αρχής πιο ουσιαστικής σε σχέση με την προσωπική μας αλήθεια.
Ένας διαλογισμός που μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με αυτή τη μοναδική ημέρα

Κρατήστε το σώμα σας χαλαρό, σε μία άνετη στάση και μπείτε σε διαλογιστική κατάσταση. Καλέστε τον ανώτερο εαυτό σας και νιώστε όσο μπορείτε περισσότερο την παρουσία του. Αρχίστε να απαγγέλετε, όταν είστε έτοιμοι, την προσευχή. Στο πρώτο μέρος, λέγοντας την προσευχή, βιώστε το αίσθημα της πανοπλίας του Φωτός, οραματιστείτε τη θωράκιση αυτή να υλοποιείται. Στο δεύτερο μέρος, νιώστε τη συμπαντική σύνδεση με τον Ανώτερο εαυτό σας και τους Οδηγούς σας και στο τελευταίο, αφήστε τον πυρήνα σας να τραφεί από το συμπαντικό Φως και μέσα από αυτό να αισθανθείτε την απόλυτη ασφάλεια και εμπιστοσύνη.
«Είμαι απόλυτα προστατευμένος,
με την ασπίδα του Φωτός ενεργοποιημένος
και με την πανοπλία της Λευκής Αδελφότητας περιτριγυρισμένος.
Σύμπαν ανήκω στα παιδία σου,
κράτησε με ασφαλή μέσα στην αγκαλιά σου.
Αγαπημένοι Άγγελοι, Δάσκαλοι και Οδηγοί,
αποφορτίστε με από όλα τα αρνητικά που έχω δεχθεί,
διώξτε μακριά το κακό από όπου κι αν έχει έρθει,
καμιά επαφή μαζί μου να μην έχει.
Είμαι Φως μέσα στο Φως και μόνο αυτό υπηρετώ.»

[Απόσπασμα από το βιβλίο: “Εγχειρίδιο εξαγνισμού και ψυχικής προστασίας”, της Shakila-Ιωάννας Μπράτη, από τις εκδόσεις Δίον.]

μοιράστε

Share on facebook
Share on linkedin
Share on print
Share on email