Τεχνικές SOS: Προστατεύοντας το σπίτι

Όσο και αν προσπαθούμε, ο χώρος μας μπορεί να επηρεαστεί από αρνητικές ενέργειες.

Γι’ αυτό, είναι σοφό να εντάξουμε τον ενεργειακό καθαρισμό του χώρου μας στο πρόγραμμά μας.

Οι επιρροές μπορούν να έρθουν ακόμα και από διαμερίσματα γύρω από το δικό σας, από ένα τρακάρισμα στο δρόμο μπροστά από το σπίτι σας, από έναν πυλώνα ρεύματος. Η προστασία είναι καλό να ξεκινήσει από τους εξωτερικούς χώρους και την εξώπορτα.

Στα μπαλκόνια σας, μπορείτε να τοποθετήσετε κομμάτια από μαύρη Τουρμαλίνη. Αυτό το ορυκτό, όπως και αρκετά ακόμα προστατευτικά ορυκά, επηρεάζονται από τον πλανήτη Κρόνο, οπότε είναι καλό αυτή η διαδικασία να γίνει ημέρα Σάββατο, που σχετίζεται με τις Κρόνιες ενέργειες. 

Συνεχίζοντας, έξω από την εξώπορτά σας, σε ένα κόκκινο πουγκί, μπορείτε να τοποθετήσετε ακόμη μία μαύρη Τουρμαλίνη, μαζί με λίγους σπόρους μαύρου πιπεριού, ένα πολύ προστατευτικό μπαχαρικό.

Μέσα στο σπίτι, μπορείτε να πάρετε μικρές, διαφανείς γυάλες, να τις γεμίσετε με νερό, να ρίξετε λίγες σταγόνες αιθερίου ελαίου από φασκόμηλο και δεντρολίβανο και να προσθέσετε μερικά προστατευτικά ορυκτά, όπως ο Όνυχας, ο Οψιδιανός, η μαύρη Τουρμαλίνη και ο Κιτρίνης. Αν το νερό σας φαίνεται κουραστική διαδικασία, εφόσον πρέπει να το αλλάζετε ανά δύο με τρεις ημέρες, γεμίστε τις γυάλες σας με αποξηραμένα φύλλα φασκόμηλου και δεντρολίβανου και τοποθετήστε μετά τα ορυκτά σας. 

Επίσης, μπορείτε να κρεμάσετε από τα κουρτινόξυλα βότσαλα Χαλαζία, όπου έχετε περάσει ως προγραμματισμό ποιότητες που θέλετε να γεμίσουν το χώρο σας, όπως η αγάπη, η ηρεμία, η χαρά. Η Ηλιακή ενέργεια, καθώς θα διαπερνά τα ορυκτά, θα ενεργοποιεί συνεχώς το πρόγραμμά τους. Για να περάσετε τον προγραμματισμό, απλά κρατήστε τους κρυστάλλους στα χέρια σας και οραματιστείτε την ποιότητα ή τις ποιότητες που θέλετε να τους γεμίσουν.

Ένας ακόμη απλός, αλλά δυναμικός τρόπος να προστατέψετε το χώρο σας, είναι να τοποθετήσετε στο κέντρο ενός μεταλλικού δίσκου ένα κυροπήγιο με ένα λευκό κερί. Γύρω του, τοποθετήστε πολλά και διάφορα εξαγνιστικά ορυκτά, όπως τα παραπάνω, μαζί με Τυρκουάζ, Οψιδιανό μαόνι, Αμέθυστο ή μαύρο Κυανίτη. Ανάψτε το κερί και αφήστε το να καεί μέχρι τέλους, κάθε φορά που αισθάνεστε πως θέλετε να εξαγνιστεί ο χώρος σας. 

Το πιο σημαντικό από όλα, όμως, είναι να αγαπάτε και να φροντίζετε το χώρο σας. Μην ξεχνάτε πως είναι το σημείο όπου σας επιτρέπεται να αναπαυθείτε και να αναζωογονηθείτε!

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email