Το μονοπάτι του Achiqyay – Ανοίξου στη Δημιουργικότητα!

Υπάρχουν φορές που και εσείς αναρωτηθήκατε πώς μπορείτε να αλλάξετε συνήθειες, τάσεις, πεποιθήσεις, πράγματα που γνωρίζατε για εσάς, αλλά νιώθετε πως σας κρατούν πίσω;
Κάτι αρχίζει να μας φαίνεται πλέον παλιό, σαν να μη μας χωράει, να θέλουμε να μεγαλώσουμε πέρα από αυτό… Έχετε κι εσείς αυτήν την αίσθηση;
Υπάρχουν λύσεις για όσους θέλουν να ανοίξουν ένα νέο μονοπάτι, το δικό τους!
Με το άνεμο του νέου χρόνου να φυσά μακριά το παλιό και να μας γεμίζει ενέργεια ανανέωσης, είναι καιρός να μην περιμένουμε άλλο την αλλαγή, να τη γειώσουμε άμεσα, μέσα από το προσωπικό μας ταλέντο δημιουργίας, τη δική μας ακτίνα Φωτός της ψυχής!
Achiqyay, στη Σαμανική γλώσσα τον Ίνκας, σημαίνει “αναδύομαι, ανατέλλω, γεμίζω με Φως, αποκαλύπτομαι ξανά”. Οι λέξεις έχουν δύναμη, και η δόνηση του Achiqyay μπορεί να μετατρέψει τα πάντα σε Φως.
Αφήστε το βαρύ ένδυμα της Σκιάς να πέσει, διεκδικήστε το Φως, ενδυθείτε το Δημιουργικό σας Εαυτό! Επιτρέψτε να σας γεμίσει το χρώμα και ακολουθήστε το δικό σας κάλεσμα. Γίνετε οι δημιουργοί του προσωπικού σας ονείρου και γειώστε το καλύτερο πιθανό για εσάς. Ενδυναμώστε τη θαυμάσια ύπαρξη που είστε!
*******
Στη συνάντησή μας, θα συναντήσουμε, μέσα από ένα Σαμανικό ταξίδι, τη Σκιά μας, όλα τα στοιχεία εκείνα που μας κρατούν στο παλιό μοτίβο του εαυτού. Θα το φέρουμε στην επιφάνεια, θα φροντίσουμε να του δώσουμε θεραπεία, με τη βοήθεια των κρυστάλλων, μέσα από ένα γεωμετρικό grid και τα τέσσερα στοιχεία της Φύσης και, πάνω από όλα, καλώντας τη δύναμη μετατροπής του Achiqyay!
Η ώθηση που θα μας δώσει αυτή η νέα, μεταμορφωμένη ενέργεια, θα αποτυπωθεί στις δικές μας μάσκες δημιουργίας, που θα φτιαχτούν για να μιλούν για το ταλέντο που βρίσκεται μέσα μας! Κορυφώνοντας τη χαρά της δημιουργίας, θα χορέψουμε και θα γιορτάσουμε με τις μάσκες μας τον εαυτό που φέρνουμε στην επιφάνεια, αυτόν που είναι έτοιμος να χαρίσει δώρα, τιμώντας το δρόμο του Achiqyay.
*******
Ελάτε να συστηθούμε μέσα από το ταλέντο μας. Ελάτε να γνωρίσουμε τα ταλέντα τον άλλων και να τα αφήσουμε να ανατείλουν μαζί μας!
 
ΔΩΡΟ από το σεμινάριο θα μείνει στα χέρια σας η μάσκα του δημιουργικού σας εαυτού και ελιξήριο κρυστάλλων για τη γείωση του Achiqyay μέσα σας.
 
Ημερομηνία: Κυριακή 11 Φεβρουαρίου
Ώρες: 12 – 3 το μεσημέρι
Εισηγήτρια: Shakila Ιωάννα Μπράτη (Shaman Earth Keeper)
Τηλ: 6974455759
Κόστος συμμετοχής: 30€
 
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΜΕΣΑ! ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu