Το μπάνιο μας γίνεται ενεργειακό!

Ένας όμορφος τρόπος να ξεκινήσετε την ημέρα σας είναι να τοποθετήσετε στο χώρο του μπάνιου αρκετά ορυκτά. Έτσι, όταν παίρνετε το φυσικό σας λουτρό, δέχεστε ταυτόχρονα και ένα ενεργειακής μορφής.

Μπορείτε να κρεμάσετε επίσης ένα λίθο που σας τονώνει στο ντους, ώστε, όταν τρέχει το νερό, η ροή του να περνά πρώτα από το ορυκτό. Έτσι, το ορυκτό θα ενεργοποιείται και θα σας βοηθά στην τόνωση όλου του συστήματος, φυσικού και ενεργειακού. 

Ακόμα, μπορείτε να κρεμάσετε ένα ορυκτό μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου! Έτσι, θα αντανακλά την ενέργειά του σε όλο το χώρο. 

Το μπάνιο, βλέπετε, είναι ένας ιδιαίτερος χώρος που συνήθως είναι παραμελλημένος ενεργειακά. Σκεφτείτε όμως πως εκεί ξεκινά η ημέρα μας και εκεί τελειώνει. Οπότε, ας δώσουμε αγάπη και προσοχή και σε αυτό το χώρο του σπιτιού μας. Μην ξεχνάτε ποτέ να φρεσκάρετε τους κρυστάλλους και τα ορυκτά που χρησιμοποιείτε στο χώρο αυτό. Ίσως με λίγες σταγόνες αιθέριο έλαιο ή καπνό από θυμίαμα.

Αν μάλιστα το μπάνιο σας δεν έχει φυσικό φως, φροντίζετε να τους βγάζετε ανα διαστήματα σε εξωτερικό χώρο, ώστε να αναζωογονούνται ενεργειακά από το ηλιακό φως. 

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email