Τρόποι έλξης της αγάπης

Προκειμένου να ανοίξετε την ύπαρξη σας στον ερχομό της Αγάπης, ο καλύτερος δρόμος για να ακολουθήσετε είναι πρώτα να ετοιμάσετε τον εαυτό σας να γεμίσει από το συναίσθημα της ευγνωμοσύνης. Αυτό θα στείλει το μήνυμα στο Σύμπαν ότι μπορείτε να εκτιμήσετε τα δώρα του.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να συνδεθεί με την καρδιά σας, να εξερευνήσει τα συναισθήματά σας και να τα εκφράσει. Η απελευθέρωση της προσωπικής σας έκφρασης θα είναι το πρώτο βήμα προς την εκπλήρωση των ονείρων σας.

Αφεθείτε στα συναισθήματα ευγνωμοσύνης για όσα ήδη έχετε, βιώστε τη χαρά που σας προσφέρει ένα όμορφο λουλούδι, η επαφή με ένα ζώο, oi στιγμές που μοιράζεστε με ένα φίλο, η αγκαλιά του συντρόφου σας, ακόμη και μία όμορφη εικόνα, ένα φιλικό χαμόγελο, μία θερμή ματιά. Απολαύστε όλη την ομορφιά που η ζωή σας δίνει και εμπνευστείτε από αυτήν. Η ευτυχία που βιώνετε μέσα από την απόλαυση είναι και το ενεργειακό μήνυμα που θα δηλώσει στο Σύμπαν πως είστε έτοιμοι να δεχτείτε ακόμη περισσότερη Αγάπη, με όλους τους πιθανούς τρόπους που μπορεί η ενέργεια να προσφέρει στη ζωή σας.

Διαλέξτε τις κατάλληλες για εσάς ασκήσεις και εκπαιδεύστε τον εαυτό σας στο άνοιγμα προς τον κόσμο των συναισθημάτων, την αποδοχή της συντροφικότητας, το απαραίτητο θάρρος που χρειάζεται για να δοθείτε σε ένα σύντροφο και να τον υποδεχτείτε στη ζωή σας. Μην αμελήσετε τα κομμάτια που αφορούν την ίδια την αποδοχή του εαυτού σας, σε όλα του τα επίπεδα. Όσο περισσότερο αποδέχεστε και αγαπάτε τον εαυτό σας, τόσο μεγαλύτερο θα γίνεται το άνοιγμα της καρδιάς σας, ώστε να χωρά στην αγκαλιά της όλο και περισσότερη αγάπη.

Η έλξη της Αγάπης ξεκινά από μέσα σας: από τη φροντίδα που προσφέρετε στον εαυτό σας καθημερινά, όχι μόνο στο σώμα σας, αλλά και στην ίδια σας την ψυχή, κάνοντάς σας να νιώθετε όλο και πιο όμορφοι, όλο και πιο ποθητοί. Ανοιχτείτε σε αυτό το νέο εαυτό και δείξτε του το δρόμο προς την ολοκλήρωση και την αρμονία. Η Αγάπη δεν είναι μία χαρτογραφημένη γη – χρειάζεται να ανοίγετε νέα μονοπάτια καθημερινά. Γίνετε ένας εξερευνητής της Αγάπης και συνεχίστε το ταξίδι σας, με πυξίδα την καρδιά.

Επιτρέψτε να βιώσετε τη θετική ενέργεια!

Πιστέψτε σε εσάς!

Άσκηση Ενεργοποίησης

Το μικρό μαγικό πουγκί της αγάπης
Πάρτε ένα κόκκινο, μικρό πουγκί και προσθέστε τα εξής αποξηραμένα βότανα: μία ρίζα ginger, δύο – τρεις σπόρους κάρδαμου, μερικά αποξηραμένα τριαντάφυλλα, αποξηραμένο γιασεμί ιβίσκο και δυο μικρούς ροζ χαλαζίες. Ανάψτε ένα κόκκινο κερί και ενα θυμιάμα από τριανταφυλλάκια αποξηραμένα μαζί με λιβάνι τριανταφυλλου

Κρατήστε το πουγκί στα δύο σας χέρια, περάστε το πουγκί πάνω από τον καπνό του θυμιάματος, πάνω από τη φλόγα του κεριού και ξανά πάνω από τον καπνό. Τοποθετήστε το στην καρδιά σας και οραματιστείτε το σύντροφο που θέλετε να καλέσετε ή απλώς την ποιότητα της Αγάπης, αν αυτό είναι που θέλετε να βιώσετε.

Φροντίστε αυτό το μικρό πουγκί να το κρατάτε όσο το δυνατόν περισσότερο κοντά σας, σε περίοδο γέμισης της Σελήνης, ώστε να το κρατάτε ενεργοποιημένο και να οραματίζεστε μαζί του για λίγα λεπτά όσα επιθυμείτε να φέρει στη ζωή σας.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email