Τσαροβίτης

Ο Τσαροβίτης (πράσινη Γρανάδα) είναι ένα εκπληκτικό ορυκτό, όχι μόνο για να καλέσει την αφθονία, όπως κάνει εξάλλου και η κόκκινη Γρανάδα, αλλά και για να γειώσει μέσα μας την ιδέα ότι αξίζουμε να έχουμε αφθονία. Θρέφει όποιο πληγωμένο μας κομμάτι δεν επιτρέπει να λάβει για οποιοδήποτε λόγο κι αν έχει συμβεί αυτό το τραύμα. Ανεβάζει τη συχνότητά μας και ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα της υλοποίησης στο γήινο πεδίο.

Μας βοηθά να πάρουμε την ευθύνη για ό,τι θέλουμε να υλοποιήσουμε όπως και να νιώσουμε συνδεδεμένοι με το κομμάτι αφθονίας στο σύμπαν που μας αναλογεί. Καλεί την ευδαιμονία και την γενική ευημερία.

Ο συνδυασμός της με χρυσό Λαβραδορίτη φέρνει φρεσκάδα και νέα διάθεση για ζωή. Είναι ένα ορυκτό που ξυπνά τη ζωτικότητα και μας βοηθά να αισθανθούμε χαρά. Σε συνδυασμό με lemon citrine θα βοηθήσει ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη δυσκολία να συνδεθούν μ’ αυτές τις ποιότητες. Σε συνδυασμό με κόκκινη Γρανάδα θα φέρει πρακτικά την αφθονία στη ζωή μας και θα μας βοηθήσει να αισθανθούμε ασφαλείς και συνδεδεμένοι με τη γη.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu