Φεγγαρόπετρα Ουράνιο Τόξο

Η Φεγγαρόπετρα ουράνιο τόξο βοηθά να ενεργοποιηθούν όλα τα ενεργειακά κέντρα, όπως και να ανανεωθεί η ενέργεια όλων των αυρικών σωμάτων μας. Συμβάλλει στη διατήρηση της υγιούς σύνδεσης μεταξύ τους, ενώ ταυτόχρονα μας αφυπνίζει σε σχέση με την ενεργειακή τους κατάσταση.

Φέρνει βαθιά σύνδεση με τη Θεά, όπως και με τη μεταφυσική, μυστικιστική της φύση. Η Φεγγαρόπετρα ουράνιο τόξο συμβολίζει την Κόρη, που είναι ικανή να ξυπνήσει τη σπίθα που ξεκινά από το σκοτάδι ώσπου αυτή σταδιακά να φωτίσει τα πάντα καθώς πορεύεται προς το στάδιο της Μητέρας. Βοηθά να πάρουμε ενεργειακές πληροφορίες και να ρίξουμε ακτίνες φωτός ώστε να δούμε καλύτερα σε άγνωστα ως τώρα πεδία. Συνεισφέρει στο να «ξεκλειδώσουμε» το στόμα μας, το οποίο μπορεί να είναι κλειστό από όρκους του παρελθόντος σε σχέση με μεταφυσικές γνώσεις και να μιλήσουμε για αυτές.

Μας απογαλακτίζει από σύνδρομα σε σχέση με τη μητέρα και μας βοηθά να συνεχίσουμε αυτή τη σχέση ναι μεν με αγάπη, αλλά ως αυτόνομες γυναίκες. Γενικά μας βοηθά να υπερβούμε το ρόλο του αβοήθητου κοριτσιού που έχει ανάγκη μονίμως την καθοδήγηση κάποιου και μας δίνει τη μεστότητα που χρειαζόμαστε για να γίνουμε αυτάρκεις. Δίνει τη δυνατότητα να αντιληφθούμε τις πολλές όψεις ενός θέματος, καθώς μπορεί να αντανακλά πληροφορίες από διάφορα επίπεδα και διαστάσεις.

 

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu