Φουλγκουρίτης (Αστραπόβολο)

Στοιχείο: Καταιγίδα

Σκληρότητα:6,5 – 7 (εύθραυστο)

Ενεργειακό Κέντρο: όλα

 

Εξαιρετικό πλάσμα για να μεταμορφώσει την εσωτερική σας άρνηση που σας σταματά να εισακουστείτε από το θεϊκό σας κομμάτι. Όταν κάποια στιγμή μέσα στο χρόνο έχει καταγραφεί κάποια κατάρα στο γενεαλογικό δέντρο, κάποια πιο εκλεπτυσμένα και ευαίσθητα πλάσματα, έστω και αν έχουν έρθει να επισκεφθούν αυτό το δέντρο γενιές μετά, το αισθάνονται και το βιώνουν ως κάτι βρώμικο. Έτσι αρνούνται την ομορφιά και τα δώρα της ζωής, με μία ασυνείδητη πεποίθηση ακαθαρσίας.

Το Αστραπόβολο μπορεί, ως τρομπέτα Φωτός, να αντηχήσει στο Σύμπαν τις προσευχές σας. Τοποθετείστε το στις άκρες των χειλιών σας και φυσήξτε μέσα από αυτό το λόγο σας. Αυτόματα, θα κάψει την αρνητικότητα και θα μεταφέρει αγνά τα λόγια σας στις ανώτερες διαστάσεις. Σε όποιο ενεργειακό κέντρο και αν τοποθετηθεί, θα το εξαγνίσει και θα ανεβάσει τη δόνησή του στο έπακρο. Βοηθά να καθαριστούν αρνητικές πεποιθήσεις, ακόμη και αν προέρχονται από πνευματικές καταγραφές της όποιας κουλτούρας, που προκαλούν φόβο και ένταση.

Βοηθά να συνειδητοποιήσετε τη δύναμη που υπάρχει στην προσευχή και το διαλογισμό, να συνδεθείτε με το φωτεινό σας σώμα, να βρει δίοδο έκφρασης το Σύμπαν μέσα από εσάς και, τέλος, να εκφράσετε έμπρακτα το φως που βρίσκεται μέσα σας. Απελευθερώνει από κακές συνήθειες, όχι γιατί εστιάζεται ακριβώς σε αυτές, αλλά διότι η εκλεπτυσμένη Συμπαντική ενέργεια ανεβαίνει τόσο στο σύστημά σας, ώστε η ανάγκη αυτοκαταστροφής και αυτοτιμωρίας δεν έχουν πια λόγο ύπαρξης. Η υπέρβαση δεν είναι πια αγώνας, αλλά φυσική ροή στον ποταμό του Φωτός.

Εξαγνίζει σε όλα τα επίπεδα και καθαρίζει το σύστημα από συναισθηματικά τραύματα, κόβει καρμικές επιρροές από σχέσεις καταστροφικές και επαναλαμβανόμενους πόνους. Δίνει τη δυνατότητα άμεσης, ανώτερης επικοινωνίας και άνοιγμα σε τελείως καινούργια επίπεδα σύνδεσης.

 

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu