Φωτογραφία Προστασίας

Ο χρυσός, από την αρχαιότητα, θεωρούνταν ένα προστατευτικό μέταλλο. Έχουν ανακαλυφθεί πάπυροι, όπου αναφέρονταν φόρμουλες, είτε για την αγάπη, είτε για την προστασία, που έπρεπε, για να εκπληρώσουν το σκοπό τους, να γραφτούν επάνω σε χρυσό δίσκο.

            Αυτή η τεχνική που σας αναφέρω παρακάτω, μπορεί να ενδυναμώσει την οικογένεια, να προσφέρει ευημερία και να τονώσει γενικά την ενέργεια των ανθρώπων που θα συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν. Φυσικά, έχει ως βάση της το χρυσό.

            Τοποθετείστε σε κορνίζες χρυσού χρώματος δικές σας φωτογραφίες, της οικογένειάς σας, αγαπημένων προσώπων, ακόμα και των κατοικιδίων του σπιτιού – εξάλλου, είναι και αυτά μέλη της οικογένειας. Διαλέξτε το μέρος όπου θα στήσετε αυτό το μικρό ναό αγάπης και προστασίας. Όταν το βρείτε, τοποθετήστε τις κορνίζες σε ημικύκλιο. Στο κέντρο τοποθετήστε έναν αρκετά μεγάλο κρύσταλλο Χαλαζία, προγραμματισμένο ως προστάτη, για όσους έχετε απεικονίσει στη σύνθεσή σας. Το επόμενο βήμα, είναι να περιτρυγιρίσετε τη σύνθεση με μία χρυσή αλυσίδα. Φροντίστε ώστε ο κύκλος να κλείνει και η αλυσίδα να είναι φτιαγμένη από αληθινό χρυσό ή έστω επιχρυσωμένη.  

            Μπορείτε να ανάβετε καθημερινά Θυμίαμα Προστασίας ή όποιο άλλο προστατευτικό βότανο εσείς επιλέξετε, να βάζετε φρέσκα λουλούδια και να ανάβετε ρεσώ.

            Επίσης κάθε μέρα μπορείτε να οραματίζεστε όλα τα άτομα των φωτογραφιών μέσα σε λευκό φως προστασίας, να είναι ασφαλή και χαρούμενα.

            Όλα τα υλικά, ακόμα και οι κορνίζες που θα χρησιμοποιήσετε, πρέπει να έχουν ήδη καθαριστεί με θυμίαμα κάθαρσης.

{Απόσπασμα από το βιβλίο της Shakila Ιωάννας Μπράτη Εγχειρίδιο Εξαγνισμού και Ψυχικής Προστασίας που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Δίον}

μοιράστε

Share on facebook
Share on linkedin
Share on print
Share on email