Φύλακες της Φύσης

Ένας τρόπος για να προστατέψετε το χώρο σας από αρνητικές ενέργειες που προσπαθούν να εισχωρήσουν, με βοήθεια από τη Φύση, είναι ο εξής:

Πάρτε ένα διαφανές, γυάλινο, χωρίς σχέδια. Γεμίστε το με βότανα και μπαχαρικά προστασίας, όπως άρκευθο (κεδροκούκουτσα), καρπό δάφνης, μαύρο πιπέρι, γαρύφαλλο (μοσχοκάρφι) και όποιο άλλο φυτό σας καλεί, που ανήκει φυσικά στην κατηγορία των εξαγνιστικών βοτάνων.

Βότανα – Blossoming Goddess

Καλό είναι η διαδικασία αυτή να γίνει με την ενέργεια της Πανσελήνου. Μαζέψτε εκείνη την ημέρα τα βότανα και τα μπαχαρικά που έχετε αποφασίσει, καλέστε ένα ένα τα στοιχειακά ξεχωριστά από το κάθε ένα φυτό και ζητήστε του να σας παρέχει την προστασία του. Καλώντας το κάθε ένα στοιχειακό, προσθέστε σταδιακά και το αντίστοιχο φυτό στο μπουκάλι σας. Κρεμάστε το μπουκάλι σας με μία κόκκινη κορδέλα έξω από την πόρτα σας ή στο μπαλκόνι σας. Σκορπίστε λίγο κόκκινο κρασί στη Γη, ως προσφορά για την προστασία που θα σας παρέχει, μέσα από τα φυτά της. Αν θέλετε, μπορείτε να ζωγραφίσετε στο μπουκάλι προστατευτικά σύμβολα ή ακόμα να γράψετε τη λέξη “προστασία” με κόκκινο χρώμα.

Για ακόμη πιο δυναμικά αποτελέσματα, προσθέστε μία μαύρη Τουρμαλίνη, έναν Κιτρίνη, έναν κρύσταλλο Χαλαζία, ένα Σιδηροπυρίτη ή μία οποιαδήποτε επιλογή από προστατευτικά ορυκτά, ενεργειακά καθαρισμένα και προγραμματισμένα για αυτό το σκοπό.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email