Χαλκός

Chakra: Όλα

Στοιχείο: Γη

Ποιότητες: Ανώτερη επικοινωνία, συναίσθηση των δονήσεων

 

Ο Χαλκός είναι υπέροχος για να γειώνει πνευματικά μηνύματα στο φυσικό πεδίο. Είναι ένα μέταλλο που έχει χρησιμοποιηθεί πολύ από τους μάγους και τις μάγισσες, γιατί έχει την καταπληκτική αυτή ιδιότητα να γειώνει την ενέργεια, να την υλοποιεί. Μεταμορφώνει γενικά την ενέργεια και προσφέρει τηλεπαθητική δυνατότητα, ενώ συνδέεται με τη μαγεία και το μυστήριο.

Βοηθά την εργασία της Ανώτερης επικοινωνίας, φέρνει βαθιά θεραπεία στο σώμα και στο μεταφυσικό μας επίπεδο, που μπορεί να έχει μπλοκάρει. Μπορεί να θρέψει όλα τα Ενεργειακά μας Κέντρα, ενδυναμώνοντας τη θηλυκή ενέργεια, εφόσον ανήκει ως μέταλλο στην Αφροδίτη.

Ο Χαλκός εμπεριέχει πολλή γνώση και τη μεταφέρει όταν θεωρεί πως το άτομο είναι έτοιμο να τη δεχτεί και να αφομοιώσει τις πληροφορίες που του παρέχει. Ενισχύει την ποιότητα του «παρατηρητή» και φέρνει γενική ισορροπία σε όλα μας τα επίπεδα. Φέρνει πληροφορίες από το ασυνείδητο και βοηθά να κατανοηθούν από το συνειδητό νου. Τονώνει γενικά την υγεία και δυναμώνει το φυσικό σώμα.

 

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu

Μεγάλη προσφορά Ιουλίου

Μία μοναδική προσφορά για τους φίλους της σελίδας, για τον Ιούλιο! Κάθε Πέμπτη του Ιουλίου, μπορείτε να επιλέξετε μία συνεδρία ενεργειακής διάγνωσης των chakra ή μία συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας ή συνεδρία ενεργειακής ανάγνωσης ταρώ, μόνο με 25€! Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 40 λεπτά και το ραντεβού κανονίζεται κατόπιν συνεννόησης.

Κανονίστε τη συνεδρία σας τώρα, με ένα τηλέφωνο στο 6974455759