Χρυσός Απατίτης – ο σύμμαχος της αυταξίας

Ο κάθε άνθρωπος χρησιμοποιεί διάφορα όπλα της προσωπικότητάς του, είτε για να πάρει την προσοχή του από τα προσωπικά του θέματα, είτε για να δημιουργήσει ακόμη περισσότερο πόνο στον Εαυτό του, τις περισσότερες φορές ασυνείδητα. Ο σαρκασμός, σύμφωνα με το λεξικό, σημαίνει περιφρόνηση, υποτίμηση. Έτσι, ο σαρκασμός γίνεται από τα πιο ισχυρά όπλα, που διασπά απόλυτα τον ψυχισμό μας, καθώς συνεχίζει την ποιότητα της περιφρόνησης και της υποτίμησης που μπορεί να έχουμε ήδη δεχτεί. Ταυτόχρονα, μπορεί να δηλώνει ένα εξαιρετικά εύστοχο και εφευρετικό χιούμορ. Όμως αυτό εξαρτάται πολύ από τα όρια που του βάζουμε, όπως και από τη διαχείρισή του. Αν τα ξεπεράσει, είναι ξεκάθαρο ότι από κάτω υπάρχει κρυμμένος θυμός και επιθετικότητα, ανάγκη επιβεβαίωσης του Εαυτού, έστω και αν χρειάζεται να πληγώσουμε τον άλλο.

Αν για κάποιο λόγο το δέχεστε συχνά, σημαίνει ότι υπάρχει μία αμυχή υποτίμησης μέσα σας. Ένα ορυκτό που μπορεί να βοηθήσει να βγείτε από αυτό τον τρόπο αντιμετώπισης, είναι ο χρυσός Απατίτης.

Ο χρυσός Απατίτης ξυπνά μέσα μας το “αξίζω”, μας κάνει να αισθανόμαστε σε κάθε κύτταρο την αξία μας, βοηθά να κινηθούμε από το φόβο και τη συστολή στη δράση. Στηρίζει ώστε να πραγματοποιήσουμε τα όνειρά μας, να ξεπεράσουμε το αυτοσαμποτάζ και να μα αποδεχτούμε, να απεγκλωβιστούμε από ότι μπλοκάρει το Ηλιακό μας Πλέγμα, και έτσι άθελά μας μειώναμε την προβολή μας προς τα έξω, όπως και τη δύναμή μας. Ακόμη, απελευθερώνει και το δεύτερο Ενεργειακό Κέντρο, το Ιερό. Έτσι η δύναμη της υλοποίησης ενεργοποιείται.

Γενικά, φέρνει την ευημερία σε όλα τα επίπεδα. Ξυπνά τη θέληση σε αυτό το πεδίο για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας, αλλά και τη συμπαντική θέληση, η οποία είναι ο στόχος που φέρουμε ως ψυχές. Μας εμψυχώνει, ξυπνά το πάθος για τη ζωή και τονώνει ολιστικά.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu