6 Τρόποι να βάλετε τα ορυκτά στη ζωή σας

Τα ορυκτά μπορούν πάρα πολύ εύκολα να ανανεώσουν την ενέργεια γύρω μας, καθώς είναι και τα ίδια συμπυκνωμένη ενέργεια. 

Είναι εργαλεία που μπορούν να συνεργαστούν μαζί μας, υποστηρίζοντας με τον πιο θετικό τρόπο τις όποιες μας αλλαγές!

1ος τρόπος – Ένα βότσαλο με πρόθεση.

Ένας εξαιρετικός τρόπος είναι να “περάσετε” μία πρόθεσή σας σε ένα βότσαλο από κρύσταλλο χαλαζία. Εκτός από την ενέργεια μεγιστοποίησης που έχει αυτό το ορυκτό από τη φύση του, βοηθά και εσάς κάθε φορά που το αγγίζετε να εστιάζεστε συνειδητά στην πρόθεσή σας. Έτσι, καθώς επανειλλημένα εστιάζεστε στη συγκεκριμένη πρόθεση καθημερινά, δημιουργείτε μαζί με την ενέργεια του χαλαζία, ένα μαγνητικό πεδίο σε σχέση με την πρόθεσή σας. 

Πώς γίνεται:
Καθαρίστε το ορυκτό, τοποθετήστε το για 3 ώρες επάνω σε χοντρό αλάτι και στη συνέχεια ξεβγάλτε το και πετάξτε το αλάτι. Κρατήστε το έπειτα στα χέρια σας, πάρτε μία βαθιά εισπνοή, εκπνέυστε και χαλαρώστε. Φέρτε την πρόθεσή σας στο νου σας όσο πιο ξεκάθαρα μπορείτε και επαναλάβετε τρεις φορές την πρόθεσή σας.
Ευχαριστείστε την ενέργεια, το ορυκτό και όλα τα θετικά, φωτεινά όντα, άυλα και φυσικά, που θα βοηθήσουν στην υλοποίηση του στόχου σας. 

2ος τρόπος – Φορέστε τα! 

Μπείτε σε ένα μαγαζί κρυστάλλων. Νιώστε για λίγο το σώμα σας και την ενέργειά σας. Ρωτήστε τον εαυτό σας: τι έχεις ανάγκη αυτό το διάστημα, ώστε να έχεις ισορροπία, ψυχική και σωματική;

Μετά από αυτήν τη δήλωση στον εαυτό σας, κινηθείτε χαλαρά στο χώρο, αφήνοντας τη ματιά σας να περιπλανηθεί στο κάθε ορυκτό. Όταν συναντήσετε αυτό που χρειάζεστε να φορέσετε αυτό το διάστημα, αμέσως θα νιώσετε το σώμα και την ενέργειά σας να σας τραβάνε προς αυτό. Φορέστε το προσωπικό σας ορυκτό όσο πιο πολύ μπορείτε, εφόσον πρώτα το καθαρίσετε ενεργειακά. 

3ος τρόπος – Τοποθετήστε τα στο πορτοφόλι σας!

Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε την αφθονία σας, μπορείτε να τοποθετήσετε στο πορτοφόλι σας ένα ορυκτό αφθονίας, όπως ο Κιτρίνης, το Μάτι της Τίγρης ή ο Μαλαχίτης. Κάθε φορά που ανοίγετε το πορτοφόλι σας, είναι καλό να λέτε “Πόση περισσότερη οικονομική αφθονία μπορώ να έχω στη ζωή μου;”

Στείλτε την ερώτηση στο Σύμπαν, ώστε να σας απαντήσει, μέσα από την όλο και περισσότερη αφθονία που θα φέρνει στη ζωή σας. Ταυτόχρονα, μπορείτε να οραματίζεστε το πορτοφόλι σας μέσα σε χρυσό φως. 

4ος τρόπος – Διαλογιστείτε μαζί τους!

Κρατήστε στα χέρια σας για λίγα λεπτά ορυκτά που προσφέρουν διαύγεια, αλλά και γαλήνη, όπως ο Αμέθυστος, ο Ινδικολίτης ή ο Σοδάλιθος. Ακολουθήστε το ρυθμό της αναπνοής σας και ακολουθήστε τη γλυκιά δόνηση των ορυκτών να σας αγκαλιάσει και να σας μεταδώσει την ηρεμία και την καθαρότητα του νου που κάθε άνθρωπος έχει ανάγκη για να είναι ισορροπημένος ψυχικά, συναισθηματικά και νοητικά. 

5ος τρόπος – Ζήστε μαζί τους!

Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ορυκτό κοντά στον υπολογιστή σας, ώστε να μην σας επηρεάζουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Ο Γαληνίτης και η μαύρη Τουρμαλίνη είναι εξαιρετικά ορυκτά για αυτό. Ένα γυάλινο μπολάκι με βότσαλα από Κιτρίνη και Αβεντουρίνη στο κέντρο του σαλονιού θα φέρει φρεσκάδα, ανανέωση και ηρεμία ταυτόχρονα, αν τυχόν υπάρχουν έντονα συναισθήματα στο χώρο. Ένα αναμμένο φωτιστικό από αλάτι Ιμαλαϊων στην είσοδο του σπιτιου, θα σας καθαρίσει ενεργειακά πριν μπείτε στο σπίτι σας, από όλες τις ενεργειακές τοξίνες που έχετε δεχτεί μέσα στην ημέρα. Γενικά, τα ορυκτά βοηθούν πολύ σημαντικά να ανεβεί η ενεργειακή δόνηση σε οποιονδήποτε χώρο. 

6ος τρόπος – Κάντε λουτρό μαζί τους!

Γεμίστε τη μπανιέρα σας με νερό, στη θερμοκρασία της αρεσκείας σας. Επιλέξστε ορυκτά που έχετε ανάγκη (φυσικά, αυτά που κάνει να μπουν σε νερό). Τοποθετήστε τα μέσα, προσθέστε αν θέλετε και 2-3 λίτρα έκχυμα βοτάνων της επιλογής σας ή αιθέρια έλαια, 8 έως 15 σταγόνες, αραιωμένα σε λίγο λάδι βάσης. Μείνετε μέσα στη μπανιέρα για 20 με 30 λεπτά, σε αυτό το υπέροχο λουτρό, που θα ανανεώσει την ενέργειά σας ολιστικά. 

 

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email