7ο Ενεργειακό Κέντρο – Sahasrara

Νόημα «Χιλιαπλάσιος»

Χρώμα Λευκό – Χρυσό

Αίσθηση Θεία Βούληση και Κατανόηση του Σκοπού

Στοιχείο

Φωνήεν Μ

Ήχος ΟΜ

Θέση Στην κορυφή του Κεφαλιού

Αντίστοιχα μέρη του σώματος Εγκέφαλος

Αντίστοιχοι Αδένες Επίφυση

Αιθέρια Έλαια Λιβάνι, Λωτός, Μοσχοκάρυδο, Υάκινθος, Κρίνος, Τριαντάφυλλο, Γιασεμί, Ροδόξυλο

Θετικός Οραματισμός Οραματιστείτε ότι ανεβαίνετε ένα βουνό. Φτάνοντας στην κορυφή του ανοίξτε τα χέρια σας προς τον ουρανό και αφεθείτε να σας λούζει ένα υπέροχο λευκό φως, ενεργοποιώντας σας σε όλα σας τα επίπεδα.

Αναπνοή Εισπνοή από τη μύτη στην κοιλιά σας. Κρατήστε για δώδεκα δεπτερόλεπτα και εκπνεύστε από το στόμα. Εισπνεύστε από το στόμα, κρατήστε για δώδεκα δευτερόλεπτα και τέλος ξανά εκπνοή από το στόμα.

Ορυκτά Σελεστίτης, Κρύσταλλος Χαλαζίας

Πολύτιμοι Λίθοι Διαμάντι

Είναι το κέντρο από το οποίο λαμβάνουμε το φως από τα ανώτερα πεδία και που έλκει προς τα πάνω τις εκλεπτυσμένες ποιότητες των υπολοίπων ενεργειακών κέντρων.Όταν το κέντρο κεφαλής βρίσκεται σε αρμονία ερχόμαστε ευκολότερα σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό μας και τις κοσμικές ενέργειες, αντιλαμβανόμαστε το Φως και το εκπέμπουμε. Όσο πιο πολύ απορροφάμε το αγνό φως από το κέντρο της κεφαλής, τόσο μειώνεται ο διαχωρισμός μας από το Όλον και συνειδητοποιούμε την ενότητά μας με αυτό.

Η αρμονική λειτουργία αυτού του τσάκρα, μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε τη Μάγια (ψευδαίσθηση) που έχουμε δημιουργήσει, σε αυτή τη ζωή ή σε προηγούμενες. Και το σημαντικό είναι ότι καμία ψευδαίσθηση δεν μας τρομάζει πια γιατί είμαστε ένα με το Φως και η μακάρια αγάπη του Σύμπαντος μας έχει κατακλύσει μην αφήνοντας καθόλου χώρο για φόβο.

Αν όμως το κέντρο κεφαλής είναι μπλοκαρισμένο, η μοναξιά και η ερημιά που αισθανόμαστε είναι τεράστια. Η έλλειψη οράματος θα δημιουργήσει μεγάλο κενό, αφού η σύνδεση με τα ανώτερα πεδία έχει κοπεί. Θα αισθανόμαστε τον θάνατο πολύ κοντά μας και σε συνδυασμό με την έλλειψη οράματος, θα μας δίνει την αίσθηση της κούρασης, της ματαιότητας και της απομόνωσης σε όλα τα επίπεδα, αισθήσεις που θα φέρνουν όλο και πιο κοντά διάφορες παθήσεις στο φυσικό σώμα.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email