Healing Wand – Ένα Μαγικό Ιερό Εργαλείο

Το Healing Wand είναι ένα ιερό μαγικό εργαλείο, το οποίο μπορεί να διαπεράσει τα πέπλα όλων των διαστάσεων και των επιπέδων. Έτσι, η μαγική του χρήση, όπως και η θεραπευτική ενώνονται. Αίτιο και αποτέλεσμα μπορούν ταυτόχρονα να θεραπευτούν, καθώς το Healing Wand έχει την ίδια διεισδυτική δύναμη και στα δύο.

Το Healing Wand είναι ένα πολύ δυνατό εργαλείο, που συγκεντρώνει την ενέργεια και συγκεκριμένα στην μπίλια που είναι η yin όψη του. Σε αυτή συσσωρεύονται οι συμπαντικές πληροφορίες, αλλά και οι συμπαντικές ενέργειες. Το εμπρός μέρος του ραβδιού, το οποίο είναι συνήθως ένας κρύσταλλος χαλαζίας με αιχμή, είναι η yang όψη του. Από αυτό το σημείο εκδηλώνεται η ενέργεια στοχευμένα προς τα εκεί που θέλουμε να την κατευθύνουμε. Είναι ο εκφραστής της ενέργειας της οποιασδήποτε μορφής πληροφορίας που έχει ήδη αποτυπώσει η κρυστάλλινη σφαίρα στο πίσω μέρος του ραβδιού. Είναι η εκδήλωση, η κίνηση, η δράση προς τα έξω. Η μπίλια είναι το “γνωρίζω” και η αιχμή το “πράττω”. Είναι το εσωτερικό και το εξωτερικό. Η μπίλια είναι το θηλυκό και η μήτρα, που κυοφορεί ολόκληρους γαλαξίες, ενώ η αιχμή είναι η αρσενική αρχή που θα κάνει την υλοποίηση.

Το σώμα του Healing Wand, έχει συνήθως πάνω του ορυκτά που αντιπροσωπεύουν τα ενεργειακά κέντρα, αλλά ταυτόχρονα συνδέεται επίσης και με τα στοιχεία: Αέρας, Φωτιά, Γη, Νερό και Αιθέρας. Το σώμα του Healing Wand είναι αυτό που θα ισορροπήσει το yin (μπίλια) και yang (αιχμή). Συμβολίζει το Ταό, που σημαίνει δρόμος ή λόγος. Το Taό, δε διαχωρίζει το yin και το yang, αλλά τα συνδέει μέσα του με αρμονία. Έτσι ακριβώς μετουσιώνει μέσα του αυτές τις αντιθέσεις ενέργειας και το σώμα του Healing Wand. Η μετουσιωμένη ενέργεια από τις τρεις όψεις του Healing Wand, έχει αλχημιστεί μέσω της μπίλιας, που όπως είναι πια ξεκάθαρο είναι η θηλυκή αρχή, που κυοφορεί το ίδιο το σύμπαν. Το σώμα του Healing Wand, που είναι το Tao, είναι αυτό που αλχημίζει μέσα του το αρσενικό και το θηλυκό, το συμπαντικό πεδίο και το γήινο, το πάνω και το κάτω, δίνοντας μέσα του εξισορρόπηση σε όλα αυτά. Και η αιχμή είναι η αρσενική αρχή, η οποία εκδηλώνει, και από την εκδήλωση αυτή όλα επιστρέφουν ξανά στη μήτρα, γιατί όπως σε όλο το σύμπαν, έτσι και η ενέργεια του Healing Wand κινείται σε κυκλική κίνηση. Όπως είπε και ο Ηράκλειτος “Τα πάντα ρει και ουδέν μένει”. Όσο το μελετάμε θα βλέπουμε ότι είναι ένα υπόδειγμα αυτής της ισορροπίας. Είναι ένας συμπαντικός μετασχηματιστής, που όλες οι αντιθέσεις μέσα του ξαποσταίνουν.

Το Healing Wand είναι ένα εργαλείο το οποίο θα μεταφέρει σε μία άλαλη γλώσσα απίστευτες πληροφορίες στο δικό μας επίπεδο. Ως ένα ισχυρό εργαλείο φωτός, θα γειώσει άμεσα όποια ενέργεια του ζητήσουμε χωρίς δισταγμό. Για αυτό είναι απαραίτητο να έχουμε εγκαθιδρύσει μια ισχυρή και ταυτόχρονα αιθέρια σύνδεση μαζί του. Χρειάζεται να αναγνωρίζουμε τη δόνησή του ευδιάκριτα στο ενεργειακό πεδίο, όπως και όλες τις μικρές εναλλαγές πάνω στην κύρια δόνησή του, διότι δια μέσου αυτών θα αποκρυπτογραφήσουμε τον ενεργειακό χάρτη του ατόμου πάνω στο οποίο εργαζόμαστε. Οι διάφορες ποιότητες στην ενεργειακή του χροιά είναι ο μίτος της Αριάδνης στα μυστικά περάσματα του χάρτη, που είναι γραμμένος με σύμβολα μιας άγνωστης ενεργειακής γλώσσας. Κατανοούμε τώρα λοιπόν πόσο σημαντικό είναι εντέλει να αναπτύξουμε τις λεπτοφυείς αισθήσεις μας για να μπορέσουμε να συλλάβουμε μέσα από τον παλμό του Healing Wand τι συμβαίνει στο φυσικό σώμα ή στην ενέργεια ενός ανθρώπου, ή ακόμα και ενός χώρου. Το Healing Wand είναι το lingam και το yoni μαζί σε κοσμική ένωση. Η θηλυκή του όψη, η μήτρα, είναι η δημιουργός και δίνει ζωή στα πάντα, αναπνέει στον ίδιο ρυθμό με την ανάσα του σύμπαντος. Η αρσενική όψη είναι αυτός που διεκδικεί εξωτερικά δίνοντας έτσι χώρο καθάριο και προστατευμένο για το θηλυκό.

Ξέρουμε ότι οποιαδήποτε πάθηση ξεκινά από κάποια δυσαρμονία στα ενεργειακά κέντρα ή σε κάποια άλλη μορφή ενεργειακής ανατομίας που μας συμπληρώνει ενεργειακά, όπως οι μεσημβρινοί. Αφήνοντας το Healing Wand δια μέσου της αιχμής του να εκδηλώσει την ενέργειά του σε ένα ενεργειακό κέντρο ή σε ένα βελονιστικό σημείο, η μπίλια γεννά μέσα από την αιχμή ό,τι έχει μετασχηματίσει από τη συμπαντική ενέργεια σε κατάλληλα απορροφήσιμο υλικό για το δέκτη. Στη συνέχεια το σώμα, έχοντας ήδη ερεθιστεί από την ενέργεια, προσθέτει τις ενέργειες των chakra και των 5 στοιχείων, τα οποία είναι πολύ σημαντικό να είναι σε ισορροπία για να έχουμε θεραπεία σε αυτή τη διάσταση. Όλος αυτός ο συνδυασμός κινητοποιεί το βασικότερο στοιχείο, που είναι η ψυχική ωριμότητα του ατόμου απέναντι στην αντίληψη της υγείας του. Μπορεί να φαίνεται μία χρονοβόρα διαδικασία, αλλά το Healing Wand λειτουργεί σε άλλες ταχύτητες που ο ανθρώπινος νους αδυνατεί να κατανοήσει.

Τα ορυκτά, σύμφωνα με την Alice Bailey, ως βασικό στοιχείο ανήκουν στο πυρ (αν και υπάρχουν διαχωρισμοί τους σε όλα τα στοιχεία), για αυτό δρουν τόσο άμεσα μεταμορφωτικά. Και εδώ, ακόμα μία φορά ο Ηράκλειτος έχει να μας δώσει μια πληροφορία που μας οδηγεί σε βαθύτερη κατανόηση πάνω σε αυτό με τη ρήση του “Τα πάντα μεταβάλλονται με τη φωτιά και γίνονται με αραίωση και πύκνωση”.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu