Απελευθέρωση της καρδιάς

Μας αξίζει μία ζωή απελευθερωμένη από παλιές ενέργειες, που μας κρατούν πίσω. Οι συναισθηματικοί μας δεσμοί μπορεί να αφήσουν κατάλοιπα στη ζωή μας, να μας κρατούν φυλακισμένους στο παρελθόν και να διεκδικούν ένα κομμάτι από την καρδιά μας.

Πάρτε ξανά την καρδιά σας στα χέρια σας! Το μέλλον σας ανήκει και μπορεί να είναι λαμπερό, γεμάτο αισιοδοξία και ενέργεια! Ανοίξτε και πάλι τι ζωή σας στο πιθανό, ώστε να ελκύσετε ελεύθερα το νέο σύντροφο ζωής σας ή να ανανεώσετε τη φλόγα στην υπάρχουσα συντροφική σας σχέση. Η καρδιά σας, ολόκληρη πια, μπορεί ξανά να αγαπήσει και να απολαύσει ένα νέο ξεκίνημα, με όλα όσα έχει ανάγκη και δικαιωματικά της αξίζουν, ώστε να πάλλεται στη δόνηση της υγείας, είτε έχετε σχέση, είτε επιθυμείτε να αποκτήσετε!

Ας καλέσουμε, σε μία περίοδο γέμισης και ανανέωσης, καινούργια ενέργεια, ώστε να ελκύσουμε τον κατάλληλο σύντροφο για εμάς ή τις κατάλληλες συνθήκες για εμάς και το σύντροφό μας, προετοιμάζοντας τον εαυτό μας να δεχτεί τις θετικές αλλαγές στη ζωή μας, χωρίς κατάλοιπα από το παρελθόν, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος!

Ημερομηνία: Σάββατο 30 Μαϊου 2020 – 17,00 – 20,00
Κόστος: 20€
Συντονίστρια: Shakila Ιωάννα Μπράτη (Ολιστική Ενεργειακή Θεραπεύτρια – Shaman Earth Keeper – Life Coach)
Τηλ: 6974455759
Διεύθυνση: Καλλιθέα

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email