Διήμερο Σεμινάριο Ενεργειακού Εξαγνισμού

Όλοι νιώθουμε πώς η περίοδος στην οποία βρισκόμαστε περιλαμβάνει διάφορες πιέσεις, ενεργειακές και πρακτικές, που μας οδηγούν σε αίσθημα πίεσης και δυσκολίας. Οι ενεργειακές τοξίνες, είτε από εξωτερικές εισβολές άλλων, είτε ενός χώρου, μπορούν να επιδράσουν σε έναν άνθρωπο με πολύ αρνητικό τρόπο. Έστω και αφανείς σε φυσικό επίπεδο, επηρεάζουν με πολύ ισχυρό τρόπο, μπλοκάροντας τη ζωή σε κοινωνικό, συναισθηματικό και ψυχικό επίπεδο.

Αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είναι θετικότητα. Είναι ένα πεδίο καθαρό από αρνητικούς παράγοντες, ώστε να σκεφτούμε καθαρά, να κινηθούμε χωρίς βάρη και έγνοιες.
Ο ενεργειακός εξαγνισμός είναι κάτι που χρειάζεται ανεπιφύλακτα, για να μπορέσει το άτομο να απελευθερωθεί από την αρνητικότητα και να νιώσει πως κερδίζει τη ζωή του ξανά.

Χρησιμοποιώντας στοιχεία της κρυσταλλοθεραπείας, του σαμανισμού, όπως και γνώσεις της ενεργειακής βοτανοθεραπείας και του εκκρεμούς, μπορούμε να επιτρέψουμε στη ροή να επανέρθει στην αρμονία.

Βοηθός μας, υλικό από το βιβλίο της Shakila Ιωάννας Μπράτη “Εγχειρίδιο Εξαγνισμού και Ψυχικής Προστασίας” που έχει σημειώσει εξαιρετική επιτυχία από τις εκδόσεις Δίον.

Ημερομηνία: Σάββατο & Κυριακή, 21 – 22 Νοεμβρίου
Διεύθυνση: Καλλιθέα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6974455759 – [email protected]
Καθοδηγεί: Shakila Ιωάννα Μπράτη
Κόστος συμμετοχής: 80€

* Απαιτείται έγκαιρη προεγγραφή στο σεμινάριο για τη διατήρηση της θέσης συμμετοχής, με προκαταβολή του ποσού των 10€
* Το σεμινάριο, λόγω περιορισμού των συμμετεχόντων που προέρχεται από τις συνθήκες της εποχής, αφορά μόνο 9 συμμετέχοντες
* Οι συμμετέχοντες καλούνται να φορούν άνετα ρούχα και να διαθέτουν μάσκα προστασίας για τη διάρκεια του σεμιναρίου

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email