Κρυσταλλοθεραπεία

Οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά αγκαλιάζουν τις ενέργειες του σύμπαντος και της γης.
Είναι υψηλοί μεσολαβητές μετουσίωσης της ενέργειας.
Εκπέμποντας μικρούς ηλεκτρικούς παλμούς ενεργοποιούν, με απαλότητα, όλη την ροή της ενέργειας, παρασύροντας την ενεργειακή στασιμότητα.
Με τον τρόπο αυτόν μπορούν να φροντίσουν το φυσικό σώμα αλλά και όλα τα ενεργειακά μας σώματα, εφόσον προωθούν την ομαλή ροή της ενέργειας.
Το κάθε ορυκτό έχει τις δικές του ποιότητες και σε αυτό το σεμινάριο θα τις αναλύσουμε. Παράλληλα θα μάθετε συνδυασμούς μεθόδων και διάφορες τεχνικές με τις οποίες μπορείτε να δουλέψετε μαζί με τους κρυστάλλους και τα ορυκτά.
Έτσι θα δώσετε στο φυσικό σώμα, στα ενεργειακά σώματα και στα ενεργειακά κέντρα τις καλύτερες συνθήκες για να αυτοθεραπευτούν, να ενεργοποιηθούν και να αντιμετωπίσουν την οποιαδήποτε τυχόν δυσαρμονία.
Όποια ολιστική μέθοδο κι αν ακολουθείτε θα μπορέσετε να την εξελίξετε μέσα από την συμπαντική ενέργεια των ορυκτών.
Θέματα:
-Διαλέγοντας κρυστάλλους
-Ενεργειακός καθαρισμός
-Εναρμόνιση και προγραμματισμός ορυκτών
-Συντήρηση της ενέργειάς τους
-Θεωρία ορυκτών
-Θεωρία ενεργειακών κέντρων
-Θεωρία ενεργειακών σωμάτων
-Διάφορες τεχνικές διαλογισμού
-Μασαζοκρύσταλλοι και μάλαξη στο πρόσωπο, στα χέρια και στα πέλματα
-Θεραπευτικές τεχνικές εναρμόνισης & καθαρισμού
-Κρυσταλλικά κύμβαλα
-Εκκρεμές – θεωρία & διάγνωση
-Αστρολογία & Ορυκτά
-Βασική θεωρία Κινέζικης ιατρικής & ορυκτά
-κρυσταλλικό νερό
Ημερομηνίες Διεξαγωγής:
15&16/5 11:00-16:00
5&6/6 11:00-16:00
19&20/6 10:00-17:00
Κόστος συμμετοχής: 500€
Early birds: έως 29/4 450€
Επικοινωνία & κρατήσεις:
Γεωργία Κυριακοπούλου
[email protected]
6938928982
Shakila Ιωάννα Μπράτη: 6974455759
Εισηγήτρια: Shakila Ιωάννα Μπράτη
Βιογραφικό & πληροφορίες:
https://shakila.gr
Σύνδεσμος διοργάνωσης:
H Shakila Ιωάννα Μπράτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την εκπαιδευτική της πορεία με καλλιτεχνικές σπουδές, όπως ο σχεδιασμός θεατρικού κουστουμιού, η μικρογλυπτική, η κατασκευή μαριονέτας και το χειροποίητο κόσμημα. Οι καλές Τέχνες ήταν και παραμένουν πάντοτε το πάθος της, συνεχίζοντας να αποτελούν ακόμη εργαλείο για την αποτύπωση της έμπνευσής της.
Δουλεύοντας με την Τέχνη, γρήγορα συνειδητοποίησε ότι μέσω αυτής ανοίγονταν δίοδοι που σχετίζονταν άμεσα με το ταξίδι της ανακάλυψης του εαυτού και την ψυχική υγεία και ισορροπία.
Έτσι, το 1987, αποφάσισε να ξεκινήσει σπουδές πάνω στον εναλλακτικό τομέα, σπουδάζοντας ρεφλεξολογία, κινέζικη ιατρική, παραδοσιακή ιατρική των σαμάνων, εκπαιδεύσεις πάνω στην χρήση βοτάνων, αιθέριων ελαίων, ανθοϊαμάτων, κρυστάλλων, θεραπευτικών ήχων και διαφόρων τεχνικών μάλαξης.
Ο δρόμος της γρήγορα την οδήγησε στην εν τω βάθη ενασχόληση με την ψυχή του ανθρώπου, σπουδάζοντας ψυχοενεργειακή ψυχοθεραπεία, θεραπευτικούς διαλογισμούς, θεραπείες τραύματος, Life Coaching και συνέχισε την μαθητεία της ως σύμβουλος ψυχικής υγείας μέσα από συνεχόμενες εκπαιδεύσεις και προσεγγίσεις που, ως το σήμερα, συνεχίζει να εξελίσσει.
Παρέχει συνεδρίες συμβουλευτικής σε ενηλίκους, δια ζώσης και μέσω skype, για αυτοβελτίωση, διαχείριση άγχους, οργάνωση ζωής, θέματα διατροφής, δημιουργική έκφραση, ενδυνάμωσης προσωπικών στόχων, χρησιμοποιώντας εξατομικευμένα και συνδυαστικά όλη την παλέτα των εργαλείων στα οποία έχει εντρυφήσει. Παράλληλα οργανώνει και εισηγείται σε ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και βιωματικά σεμινάρια/webinar αυτογνωσίας – αυτοβελτίωσης και εναλλακτικών θεραπειών υγείας και ομορφιάς. Διοργανώνει εναλλακτικές διακοπές αυτοβελτίωσης και χαλάρωσης, μέσω των τεχνών, διαλογισμού και μεθόδων προσωπικής ανάπτυξης.
Το 2009 ξεκίνησε το συγγραφικό της έργο, με την έκδοση του βιβλίου της «Κρύσταλλοι: Οι δάσκαλοι του φωτός», από τις εκδόσεις Κέδρος. Συνέχισε με την έκδοση του βιβλίου “Κρυσταλλικός Βελονισμός και Ορυκτά: Θεραπευτικό Εγχειρίδιο” το 2015, από τις εκδόσεις Δίον, ενώ το 2019 εκδόθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και το “Εγχειρίδιο Εξαγνισμού και Ψυχικής Προστασίας” από τον ίδιο οίκο. Αποτελεί σταθερό συνεργάτη και αρθρογράφο σε επιλεγμένες εκδόσεις, εφημερίδες και ηλεκτρονικά portals, ενώ συνεργάζεται με εκδοτικούς οίκους.
Είναι ιδρύτρια της ομάδας Blossoming Goddess Circle, που διδάσκει την αυτογνωσία χρησιμοποιώντας γνώσεις από παραδόσεις όλου του κόσμου για την θεραπεία και την άνθιση της γυναίκας και της θηλυκής δύναμης, ενώ αποτελεί κυρίαρχο οργανωτή Φεστιβάλ που ενώνουν θεραπευτές, ομιλητές και ερευνητές από την Ελλάδα και τον κόσμο.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email