Access Bars® με πιστοποίηση

Στην αρχή τα Access Bars ήταν η μόνη τεχνική που προσφερόταν από την Access Consciousness. Μέχρι σήμερα παραμένει το θεμέλιο και ο πυρήνας όλων των εργαλείων της, διότι ακόμα και μόνο η ενασχόληση με το να προσφέρετε ή να λαμβάνετε συνεδρίες Access Bars θα αρκούσε για να αλλάξει το επίπεδο συνειδητότητάς σας – τόσο απλά.

Το Access Bars είναι μια ήπια και ευγενική πρακτική που παρουσιάστηκε από τον Gary Douglas στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Τα Bars® είναι 32 μοναδικά σημεία στο κεφάλι που σχετίζονται με διαφορετικές περιοχές και πτυχές της ζωής. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρία Access Bars, ένας ασκούμενος αγγίζει απαλά αυτά τα σημεία για να απελευθερώσει το ηλεκτρομαγνητικό φορτίο όλων των σκέψεων, ιδεών, στάσεων, αποφάσεων και πεποιθήσεων που μπορεί να σας έχουν περιορίσει στους αντίστοιχους τομείς της ζωής σας.

Ένα από τα στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας και που συμβαίνουν εντελώς φυσικά σε κάθε συνεδρία Access Bars, είναι το στοιχείο του να μάθετε να δέχεστε. Πόσο συχνά αφηνόμαστε, μειώνοντας τις άμυνές μας, ώστε να επιτρέψουμε σε ένα άλλο άτομο να μας δώσει πραγματικά; Η εκμάθηση του πώς να λαμβάνετε είναι το κλειδί για να προσκαλέσετε περισσότερα από αυτά που ζητάτε στη ζωή σας. Η Access Bars διευκολύνει τη διαδικασία που σας επιτρέπει να λάβετε, επιτρέποντάς της να γίνει μέρος της πραγματικότητάς σας.
Σήμερα το Access Bars ασκείται σε περισσότερες από 170 χώρες παγκοσμίως. Χρησιμοποιείται ως ισχυρό και αποτελεσματικό εργαλείο από οικογένειες, σχολεία, επιχειρήσεις, αθλητές, θαλάμους φυλακών, ψυχολόγους, καλλιτέχνες και όχι μόνο…

Το Access Bars έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους να αλλάξουν πολλές πτυχές της ζωής τους. Οι άνθρωποι αναφέρουν καλύτερη υγεία, ευκολία ύπνου, απώλεια βάρους, καλύτερη ερωτική ζωή και σχέσεις, ανακούφιση από άγχος, λιγότερο στρες και πολλά άλλα …
Φανταστείτε εάν κάποιος μπορούσε να πατήσει ένα κουμπί και να σβήσει αυτή τη φωνή στο κεφάλι σας που σας λέει ότι δεν είστε αρκετά καλοί ή ότι δεν μπορείτε να επιτύχετε αυτό που ονειρεύεστε! Τυχόν περιορισμοί που δημιουργείτε στη ζωή σας συνδέονται με τις σκέψεις, τις ιδέες, τις στάσεις, τις αποφάσεις και τις πεποιθήσεις σας σχετικά με αυτό.

Αγγίξτε ελαφρά τα bars και αρχίστε να καθαρίζετε ότι είναι κλειδωμένο και σας εμποδίζει να πιστέψετε ότι μπορείτε να έχετε τη ζωή που πάντα γνωρίζατε είναι πιθανή.

Το σεμινάριο Access Bars®:

Η εκπαίδευση της τεχνικής Access Bars® διαρκεί συνολικά 8 ώρες. Η διδασκαλία γίνεται στην ελληνική γλώσσα.
Στο σεμινάριο θα μάθετε τις θέσεις των χεριών (τα σημεία των bars) μαζί με άλλα εργαλεία από τη μέθοδο Access Consciousness.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εφαρμόσετε σε άλλους μια συνεδρία της τεχνικής Access Bars ® δύο φορές και να εφαρμόσουν και σε σας δύο συνεδρίες της τεχνικής. Θα σας δοθούν επίσης εγχειρίδια που θα σας βοηθήσουν να μάθετε και να εφαρμόζετε την τεχνική.
Θα χαλαρώσετε, θα αποκτήσετε διαύγεια και τέλος θα ενδυναμωθείτε!

Τι γίνεται μετά το σεμινάριο;

Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευσή σας, είστε πλέον πιστοποιημένος επαγγελματίας, Bars Practitioner και μπορείτε να το προσθέσετε στα προσόντα σας ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση.
Μπορείτε να εφαρμόστε τη τεχνική στον εαυτό σας, στην οικογένεια, στους φίλους ή και τους συναδέλφους σας, αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο επαγγελματικά.

Πιστοποιημένο δίπλωμα στην τιμή των 240€ (σύμφωνα με τη διεθνή τιμολογιακή πολιτική της Access Consciousness®). Όσοι επαναλαμβάνουν το σεμινάριο ή είναι έφηβοι ηλικίας κάτω των 18 ετών, καταβάλλουν τη μισή τιμή, δηλαδή 120 ευρώ.

Ημερομηνία: Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2020
Ώρες: 10.00 – 18.30

Διδάσκει: Shakila Ιωάννα Μπράτη, πιστοποιημένη Access Bars Facilitator

Διεύθυνση: Καλλιθέα

Πληροφορίες/δηλώσεις συμμετοχής:
Shakila Ιωάννα Μπράτη, τηλ. 6974455759, e-mail: [email protected]

Για την παρακολούθηση απαιτείται η κράτηση θέσης και προκαταβολή 25 ευρώ.

**ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ – ΑΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΑΜΕΣΑ!*

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email