Womb Healing- Ταξίδι στην μήτρα και την θηλυκή θεραπεία

Η μήτρα εκτός από ένα υπέροχο, φυσικό όργανο του σώματος μας, που επιτελεί μοναδικές λειτουργείες, είναι και ένα μυστηριακό όργανο όπου μας συνδέει με το σύμπαν. Μας συνδέει με το βαθύτερο θηλυκό αρχέτυπο, μας συνδέει με όλες τις ποιότητες που όλες οι γυναίκες έχουμε ανάγκη για να ανθίσουμε, όπως της αφθονίας, της απόλαυσης, της δημιουργίας.
Η ενεργοποιημένη μήτρα μπορεί να λειτουργήσει ως πόλος έλξης, για την κάθε μία μας, αλλά ακόμα και ως πομπός, που εκφράζει προς τα έξω τις προσωπικές μας δονήσεις.
Η μήτρα μπορεί να μας συνδέσει, ως μάτριξ, με όλες τις γυναίκες που ζουν αυτήν την στιγμή, τις σαμάνες, τις ιέρειες, τις θεραπεύτριες, τις σοφές, αλλά ακόμα και με τις γυναίκες του παρελθόντος και με το πρότυπο της νέας θηλυκής αρχής που δημιουργείται τώρα για το μέλλον.
Η μήτρα λειτουργεί ως γέφυρα που ενώνει τη θηλυκή και αρσενική ενέργεια που φέρεις μέσα σου, φέρνοντας τες σε αρμονία και ισορροπία.
Όσο τις αντιλαμβάνεσαι ως διαφορετικούς πόλους δημιουργούν στη ζωή σου αντιθέσεις και προστριβές. Σκοπός είναι οι δυο ενέργειες να ενωθούν μέσα σου και να λειτουργήσουν εν τέλει ως μια ισορροπημένη έκφραση του δικαιώματος σου στην ενοποίηση και την ολοκλήρωση.
Παρότι οι εξωτερικές συνθήκες μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις ότι αυτή η εργασία δεν αποδίδει τόσο γρήγορα όσο θα ήθελες, να θυμάσαι πάντα ότι η μήτρα σου και το σώμα σου είναι ένας βωμός γεμάτος με άπειρες πιθανότητες, ενεργοποιήσεις, δράσεις και ιερότητα. Μόνο μπαίνοντας στα βαθιά νερά της μήτρας σου θα ανακαλύψεις ότι εκεί βρίσκεται η ένωση με το προσωπικό σου μονοπάτι, που οδηγεί σε κατανόηση του μεγαλύτερου σκοπού σου, την θεραπεία σου και την αλλαγή των αρνητικών ερωτικών μοτίβων
3 εβδομαδιαίες συναντήσεις
Εργαλεία μας:
*Ημερολόγιο μήτρας
*Σαμανικό ταξίδι συνάντησης με την μήτρα, υπό τον ήχο του σαμανικού τυμπάνου
*Σύνδεση αρσενικού θηλυκού αρχετύπου και ένωση τους σε ιερό γάμο
*Καθαρισμός της μήτρας από παρελθοντικά τραύματα και από τις ενέργειες των πρώην ερωτικών συντρόφων
*Μετασχηματισμός της ενέργειας της μήτρας με ειδικές κινήσεις, τραγούδι και οραματισμούς
*Θεραπεία της μήτρας μέσω διαλογισμού και ηχοθεραπείας, με Θιβετιανά κύμβαλα
*Αναλύοντάς το αρχέτυπο της Μέδουσας και σύνδεση μαζί της, ως σύμβολο απελευθέρωσης του θηλυκού
*Μάνταλα ενεργοποίησης μήτρας
*Ασκήσεις ενεργοποίσης μήτρας
*Αυτομασάζ στην περιοχή της κοιλιάς
*Βότανα
*Αιθέρια έλαια
*Ανάλυση του κέντρου Ιερού
*Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική και μήτρα
Θα χρειαστείτε:
Φασκόμηλο και δοχείο καύσης
Καρβουνάκια
Εκκρεμές από κρύσταλλο χαλαζία ή ότι άλλο έχετε
Χρώματα – Με την εγγραφή σας στο σεμινάριο θα σας αποσταλεί ένα σχέδιο να ζωγραφίσετε
Άνετα ρούχα
Έλαιο βάσης ή κρέμα
*Ημερομηνίες διεξαγωγής: Κυριακή 16-23-30 Μάϊου
*Ώρα: 17:00 – 19:30 ( παρακαλούμε πολύ, συνδεθείτε τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα )
*Κόστος συμμετοχής: 100€
Για εγγραφές έως και 29/4 το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 80€
*Διεξαγωγή μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom (ο σύνδεσμος παρακολούθησης αποστέλλεται με email μετά την εξόφληση του ποσού συμμετοχής)
*Φροντίστε για έναν ήσυχο, προσωπικό χώρο κατά την διάρκεια του σεμιναρίου
Εισηγήτρια: Shakila Ιωάννα Μπράτη
Βιογραφικό & πληροφορίες:
https://shakila.gr
Σύνδεσμος διοργάνωσης:
Διοργάνωση: Γεωργία Κυριακοπούλου
*Επικοινωνία & Κρατήσεις θέσεων:
693 8928 982
[email protected]
H Shakila Ιωάννα Μπράτη γεννήθηκε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την εκπαιδευτική της πορεία με καλλιτεχνικές σπουδές, όπως ο σχεδιασμός θεατρικού κουστουμιού, η μικρογλυπτική, η κατασκευή μαριονέτας και το χειροποίητο κόσμημα. Οι καλές Τέχνες ήταν και παραμένουν πάντοτε το πάθος της, συνεχίζοντας να αποτελούν ακόμη εργαλείο για την αποτύπωση της έμπνευσής της.
Δουλεύοντας με την Τέχνη, γρήγορα συνειδητοποίησε ότι μέσω αυτής ανοίγονταν δίοδοι που σχετίζονταν άμεσα με το ταξίδι της ανακάλυψης του εαυτού και την ψυχική υγεία και ισορροπία.
Έτσι, το 1987, αποφάσισε να ξεκινήσει σπουδές πάνω στον εναλλακτικό τομέα, σπουδάζοντας ρεφλεξολογία, κινέζικη ιατρική, παραδοσιακή ιατρική των σαμάνων, εκπαιδεύσεις πάνω στην χρήση βοτάνων, αιθέριων ελαίων, ανθοϊαμάτων, κρυστάλλων, θεραπευτικών ήχων και διαφόρων τεχνικών μάλαξης.
Ο δρόμος της γρήγορα την οδήγησε στην εν τω βάθη ενασχόληση με την ψυχή του ανθρώπου, σπουδάζοντας ψυχοενεργειακή ψυχοθεραπεία, θεραπευτικούς διαλογισμούς, θεραπείες τραύματος, Life Coaching και συνέχισε την μαθητεία της ως σύμβουλος ψυχικής υγείας μέσα από συνεχόμενες εκπαιδεύσεις και προσεγγίσεις που, ως το σήμερα, συνεχίζει να εξελίσσει.
Παρέχει συνεδρίες συμβουλευτικής σε ενηλίκους, δια ζώσης και μέσω skype, για αυτοβελτίωση, διαχείριση άγχους, οργάνωση ζωής, θέματα διατροφής, δημιουργική έκφραση, ενδυνάμωσης προσωπικών στόχων, χρησιμοποιώντας εξατομικευμένα και συνδυαστικά όλη την παλέτα των εργαλείων στα οποία έχει εντρυφήσει. Παράλληλα οργανώνει και εισηγείται σε ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και βιωματικά σεμινάρια/webinar αυτογνωσίας – αυτοβελτίωσης και εναλλακτικών θεραπειών υγείας και ομορφιάς. Διοργανώνει εναλλακτικές διακοπές αυτοβελτίωσης και χαλάρωσης, μέσω των τεχνών, διαλογισμού και μεθόδων προσωπικής ανάπτυξης.
Το 2009 ξεκίνησε το συγγραφικό της έργο, με την έκδοση του βιβλίου της «Κρύσταλλοι: Οι δάσκαλοι του φωτός», από τις εκδόσεις Κέδρος. Συνέχισε με την έκδοση του βιβλίου “Κρυσταλλικός Βελονισμός και Ορυκτά: Θεραπευτικό Εγχειρίδιο” το 2015, από τις εκδόσεις Δίον, ενώ το 2019 εκδόθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και το “Εγχειρίδιο Εξαγνισμού και Ψυχικής Προστασίας” από τον ίδιο οίκο. Αποτελεί σταθερό συνεργάτη και αρθρογράφο σε επιλεγμένες εκδόσεις, εφημερίδες και ηλεκτρονικά portals, ενώ συνεργάζεται με εκδοτικούς οίκους.
Είναι ιδρύτρια της ομάδας Blossoming Goddess Circle, που διδάσκει την αυτογνωσία χρησιμοποιώντας γνώσεις από παραδόσεις όλου του κόσμου για την θεραπεία και την άνθιση της γυναίκας και της θηλυκής δύναμης, ενώ αποτελεί κυρίαρχο οργανωτή Φεστιβάλ που ενώνουν θεραπευτές, ομιλητές και ερευνητές από την Ελλάδα και τον κόσμο.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email