Ίασπις Ουνακίτης

Ένα πλάσμα καταπραϋντικό, ειδικά όταν χρειάζεται να καταπολεμήσετε εθισμούς, που έχουν τη ρίζα τους σε ανασφαλές συναισθηματικό περιβάλλον.

Βοηθά να αποβάλλετε από μέσα σας βαριές σωματικές και συναισθηματικές τοξίνες. Γενικά, απεγκλωβίζει από μέσα σας βαριές συναισθηματικές δονήσεις, όπως ο θυμός. Ακόμη, νοητικές προσκολλήσεις που απορροφούν όλη την ενέργειά σας.

Ο Ουνακίτης φαίνεται ένα τρυφερό ορυκτό και είναι πράγματι. Κρύβει όμως μεγάλη δύναμη για να σας μετακινήσει από μία στάση ζωής, που είναι επιβλαβής για την υγεία σας σε οποιοδήποτε επίπεδο. Δε σας επιτρέπει να βολευτείτε, αν το σημείο που έχετε βρει για να σταθείτε δεν είναι πραγματικά το κατάλληλο για εσάς.

Ανεβάζει τη δόνησή σας σε μία συχνότητα όπου δεν προσκολλώνται εύκολα ανθυγιεινές για το σύστημά σας ενέργειες. Δεν είναι το ορυκτό που θα κινήσει έντονα το Qi ή την ενέργεια, αλλά θα τη βοηθήσει να είναι πιο πλούσια και θρεπτική.

Ο Ουνακίτης δε θέλει όλα τα φώτα επάνω του. Δρα καταλυτικά, αλλά σιγανά, με ένα Γιν τρόπο. Στηρίζει όταν αποφασίσετε να αφήσετε πίσω τις εμμονές, το θυμό, την ένταση και τότε αντικρίσετε το κούφιο εσωτερικό περιβάλλον που αυτές οι ενέργειες άφησαν, καθώς υπερκατανάλωσαν τους πόρους ενέργειας. Εκεί, ο Ουνακίτης θα συμπαρασταθεί απλά, απαλά και αθόρυβα.

Δουλεύει σε όλα τα Ενεργειακά Κέντρα, ειδικά στο Κέντρο της Καρδιάς και προσφέρει υγεία και αρμονία σε όλο το σύστημα.

Σχόλια

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu