Ίασπις του Ωκεανού

Είναι το ορυκτό της χαράς, διώχνει μακριά τη θλίψη και τις αρνητικές σκέψεις. Βοηθά να ανοίξουν νέοι κύκλοι ζωής και να αφήσουμε πίσω το παρελθόν. Ρίχνει μία δεσμίδα φωτός που μπορεί να διώξει μακριά το σκοτάδι, είτε αυτό βρίσκεται μέσα μας, είτε το βιώνουμε με κάποιο τρόπο στο εξωτερικό μας περιβάλλον.

Βοηθά να γειωθούμε, μέσα όμως από την αγκαλιά της ίδιας της Γαίας. Μας γεμίζει με το αίσθημα της ασφάλειας και της σιγουριάς. Παρόλο που το όνομά του είναι Ίασπις του Ωκεανού, σχετίζεται με τη δύναμη της Γης. Νιώθω περισσότερο πως συνδέεται με τα βαθιά νερά που υπάρχουν μέσα στη γη και που, από το βάθος, αναβλύζουν και τρέχουν να ενωθούν με τους ωκεανούς του πλανήτη μας. Γι αυτό και πιστεύω πως ο Ίασπις αυτός μπορεί να καθαρίσει τόσο αποτελεσματικά το εσωτερικό σκοτάδι και να οδηγεί εν τέλει στο Φως και την ανανέωση της ζωής.

Έχει τη δυνατότητα να βοηθήσει στη μετατροπή των εσωτερικών υγρών. Π.χ. ας δούμε πως μπορεί να βοηθήσει σε ενεργειακό επίπεδο να μετατρέψει την τοξίνη από ότι έχει συσσωρεύσει η λέμφος: στο υγρό των κυττάρων, μπορεί να αλλάξει τη μνήμη τους και να δώσει νέα δόνηση, όπως και νέες καταγραφές.

Μέσα από την ενέργεια του Ιασπι αυτού, μπορούμε να αγκαλιάσουμε το σώμα μας αλλά και την ενέργειά μας ταυτόχρονα. Βοηθά γενικά στη στασιμότητα των υγρών του σώματος. Ξυπνά τους αδένες του σώματος και δίνει μία ελαφριά ώθηση στην ενέργειά τους, αν έχουν αποδυναμωθεί, καθώς οι αδένες είναι τα σημεία που δίνουν τη σπίθα εκκίνησης της ενέργειας για τα ενεργειακά κέντρα και χρειάζεται πάντα να είναι γεμάτοι ζωτική ενέργεια.

Βοηθά να ξεκινήσουμε, από αυτό το σημείο, αυτή τη στιγμή, μεγάλες μετατροπές ενέργειες. Αυτό συμβαίνει καθώς, οι κύκλοι που βλέπουμε πάνω στο ορυκτό, σε ενεργειακό επίπεδο, διαπερνούν κυμματισμούς ενέργειες που διαπερνούν το χώρο και το χρόνο. Με την υποστήριξή του, μπορούν να μετατραπούν καταστάσεις σε φυσικό αλλά και άυλο επίπεδο, πριν πάρουν μορφή σε φυσική υπόσταση. Με λίγα λόγια, δουλεύει ως ορυκτό στην αιτία αλλά και στο αποτέλεσμα.

 

μοιράστε

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Close Menu