Ακουαμαρίνα και επικοινωνία

Ένα ορυκτό που θα μπορούσε να βοηθήσει ένα καταπιεσμένο Κέντρο Λαιμού, ώστε να εκφράσει το δημιουργικό του δυναμικό, είναι η Ακουαμαρίνα.

Σίγουρα υπάρχουν πολλά ορυκτά με εξαιρετικές δυνατότητες προς την ενδυνάμωση αυτού του κέντρου. Ο λόγος που διαλέγω την Ακουαμαρίνα, είναι πως συνήθως καταπιέζουμε την έφρασή μας. Οπότε, όταν τελικά τολμάμε να εκφραστούμε, εκδηλωνόμαστε με ένταση έως και θυμό κάποιες φορές! Αυτός ο τρόπος, όμως, δε λειτουργεί υπέρ μας – μπορεί μάλιστα και να μας εκθέσει. Όσο καλή πρόθεση και αν έχουμε, η καταπίεση που έχουμε ασκήσει στον εαυτό μας ή που έχουμε δεχτεί, λειτουργεί με καθοριστικό τρόπο στην εκδήλωσή μας. 

Η Ακουαμαρίνα δίνει ενεργειακή τροφή στο κέντρο Λαιμού, καταπραϋνει την ένταση και τα θυμώδη συναισθήματα και βοηθάει ώστε ο λόγος να έχει ροή. Έτσι, δρα ολιστικά, καθώς μας βοηθά να υποστηρίξουμε την αλήθεια μας και να έχουμε ήρεμο συναισθηματικό πεδίο ώστε η σύνδεσή μας με τους άλλους να είναι ομαλή και ο λόγος μας να έχει δομή.

Ένα υπέροχο ορυκτό για να εκπαιδεύσουμε τον εαυτό μας στην επικοινωνία, χωρίς ένταση και βία. Η αλήθεια μας είναι δώρο. Ας το τιμήσουμε και ας της δώσουμε τη θέση που της αξίζει, με ωριμότητα και σθένος. 

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email