Αμέθυστος Chevron

Ο Chevron Αμέθυστος είναι ένας συνδυασμός καθαρού Χαλαζία και Αμέθυστου.

Δημιουργεί σιρίτια σε πυραμιδοειδές σχήμα V γύρω από το πέτρωμα.

Βοηθά να χαλαρώσει η ένταση από το Τρίτο Μάτι, αν το V στοχεύει προς τα πόδια, ενώ αν θέλετε να ανεβάσετε την ενέργεια του Τρίτου Ματιού, στρέφετε το V αντίθετα, προς το κεφάλι.

Σε γενικές γραμμές, είναι ένα ορυκτό που καταπραϋνει την ένταση και χαρίζει συναισθηματική γαλήνη. Μειώνει την άρνηση προς την αλλαγή μίας κακής συνήθειας, ακόμα και αν δεν είναι σε φανερό επίπεδο. Βοηθά στο βελονισμό για αποκοπή από τους εθισμούς, όπως επίσης και στην τεχνική Nada, ένα πρωτόκολλο ωτοβελλονισμού για την αντιμετώπιση του μετατραυματικού στρες, που ενδείκνυται για ανθρώπους που εχουν περάσει από πόλεμο, φυσικές καταστροφές ή εθισμό σε ουσίες. Μπορούμε να πούμε οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν άμεσα ως ενεργειακές «πρώτες βοήθειες», εφόσον ο ασθενής δεν έχει σωματική βλάβη, με σκοπο να αποκατασταθούν τα ψυχικά τραύματα.

Γενικά, φέρνει την ίαση σε στιγμές δύσκολες, που χρειάζεται μία στιγμή ησυχίας για αναστοχασμό. Δίνει εμβάθυνση στο διαλογισμό, ωθεί στην αυτανάπτυξη μέσα από πνευματικούς δρόμους και είναι καταπληκτικό ορυκτό για παιδιά υπερδραστήρια, ή για οποιονδήποτε υπερδραστήριο νου.

Βοηθά στις ημικρανίες που προέρχονται από νοητική ένταση. Καταπραϋνει γενικά από το στρες, τους δερματικούς ερεθισμούς, τα ηλιακά εγκαύματα και, γενικά, ότι στην κινέζικη ιατρική είναι παράγωγο της Φωτιάς. Φέρνει ωριμότητα, σύνεση, χαλάρωση και αποδοχή. Είναι ένα λατρεμένο ορυκτό για όσους έχουν ανάγκη να βρουν την ψυχική τους ηρεμία.

μοιράστε