Βαναδινίτης

Ένα μαγευτικό ορυκτό, για όσους χρειάζονται μία πηγή πλούσιας ενέργειας. Ο Βαναδινίτης είναι η “πολυβιταμίνη” των ορυκτών. Ενεργοποιεί ιδιαίτερα τα τρία πρώτα Ενεργειακά Κέντρα. Προσφέρει ζωτικότητα, όρεξη, ενθουσιασμό, εστίαση στο στόχο και κατάκτησή του, ενώ φυσικά φτιάχνει μοναδικά τη διάθεση.

Διευρύνει τον ορίζοντα αντίληψης στους κατασκευαστές, τους ερευνητές, τους συγγραφείς και γενικά δίνει έμπνευση στους δημιουργούς.

Βοηθά στις καλές δημόσιες σχέσεις, στην επικοινωνία και στη σωστή προβολή για ότι θέλετε να παρουσιάσετε. Ξυπνά την εσωτερική δύναμη και το σθένος, τη δράση και την παραγωγικότητα.Έτσι, ωθεί να πάμε πέρα από όσο νομίζαμε ότι μπορούσαμε να καταφέρουμε, είτε από μεριάς δύναμης, είτε από μεριάς αντοχής, σε φυσικό ή και ενεργειακό επίπεδο.

Μας συνδέει με τη Γη με έναν τόσο υγιή και γλυκό τρόπο, βοηθώντας στη γείωση αλλά ταυτόχρονα συνδέοντάς μας με τις πνευματικές, λεπτοφυείς όψεις της φωτιάς. Έτσι, μπορούμε να δουλέψουμε για να καθαρίσουμε μία κατάσταση, ειδικά αν συνδυαστεί με Phurba. Τονίζω όμως, πως είναι η ήπια όψη της φωτιάς.

Ο διαλογισμός με Βαναδινίτη σίγουρα θα προκαλέσει μετατροπή στο ενεργειακό μας σύστημα. Μπορούμε με τη βοήθειά του να ανοίξουμε δίνη ενέργειας σε μία περιοχή ή σε έναν χώρο. Δυναμώνει τη δίνη του εκκρεμούς και γενικά την ενέργεια σε κάποια μαγικά εργαλεία, συγκεκριμένα, σε όσα είναι πιο Γιανγκ, δραστήρια και κινητικά, όπως το εκκρεμές και όχι όπως το cauldron.

Τονώνει τη σεξουαλική ενέργεια, ζεσταίνει την κουνταλίνι και βοηθά να δούμε τα πράγματα τριγύρω μας πιο όμορφα και παιχνιδιάρικα.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email