Βρυώδης Αχάτης

Ο Αχάτης των Βρύων είναι ένα πλάσμα αγαπητό στη Θεά Δήμητρα, καθώς οι ενέργειές τους συγγενεύουν.

Ο Βρυώδης Αχάτης, όπως και η Θεά Δήμητρα, χαρακτηρίζονται από γενναιοδωρία και προσφορά. Αυτό το ορυκτό, το χρησιμοποιούσαν από την αρχαιότητα για να ανακτήσει το άτομο ότι έχει χάσει, ακόμη και μαλλιά, καθώς πιστευόταν ότι, αν γινόταν μάλαξη με το ορυκτό στους κροτάφους, μαζί με έλαιο, νέες τρίχες θα έβγαιναν. Επίσης, αν ένα νέο ζευγάρι τον είχε μαζί του την πρώτη νύχτα του γάμου τους, θα τους ένωνε ως τα βαθιά γεράματα.

Φυσικά, θεωρούνταν ότι έφερνε μεγάλη γονιμότητα στη γη και ιδιαίτερα στα αμπέλια.

Ο Βρυώδης Αχάτης, στο σήμερα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ελκύσει τον πλούτο και γενικά την αφθονία. Προσφέρει αισιοδοξία και χαρά, καθώς, όπως είδαμε πιο πάνω, βοηθά τα αμπέλια να ευδοκιμήσουν. Έτσι, φανταστείτε πως, κρατώντας στα χέρια σας έναν Αχάτη των Βρύων, κρατάτε λίγη από την ενέργεια του Θεού Διονύσου.

Μέσα από αυτήν την ιδιότητα της γενικής αναπτέρωσης, βοηθά στο να απομακρυνθούν τάσεις κατάθλιψης, άγχους, στρες, από όποια αιτία και αν έχουν δημιουργηθεί. Βοηθά να καθαριστούν καρμικά προβλήματα, σε σχέση με την οικονομική αφθονία, που σας ταλαιπωρούν μέσα από τη συχνή επανάληψή τους στο χρόνο.

Είναι ένα ορυκτό που θα αγαπήσουν πολύ όσοι ασχολούνται με τα φυτά, καθώς τα βοηθά να ευημερήσουν. Είτε έχετε κήπο, είτε γλάστρες, είτε ακόμα κτήματα, ο Αχάτης των Βρύων θα τα βοηθήσει να αναπτυχθούν πιο γρήγορα, να γίνουν πιο δυνατά και να παράγουν πιο πλούσιους καρπούς, λουλούδια ή ότι άλλο συλλέγετε από αυτά.

Τοποθετήστε από ένα κομμάτι σε κάθε σας γλάστρα ή περικυκλώστε το χωράφι σας με αυτούς. Ποτίστε με νερό που περιέχει ίαμα από Αχάτη των Βρύων. Τόσο τα φυτά σας, όσο και εσείς που ζείτε κοντά τους, θα ευεργετηθείτε από την υπέροχη θρεπτική ενέργεια αυτού του ορυκτού.

μοιράστε

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email