Δημιουργώντας όλες μαζί την ενότητα στη διαφορετικότητα

Νιώθεις ότι η διαφορετικότητα δεν είναι πάθηση, αλλά δώρο; Αισθάνεσαι πως η καρδιά και ο νους σου αναζητά συνέχεια; Πιστεύεις μέσα σου ότι χρειάζεται να αφουγκραστούμε τον κόσμο με έναν άλλο, νέο τρόπο, ώστε να βρεθούν λύσεις; Έλα να συναντηθούμε σε αυτόν τον κύκλο, γυναίκες με τον ίδιο σκοπό, να βρεθεί ένα σημείο ειρήνης μέσα σε όλους και όλα.

Ας εμπνευστούμε μια νέα αρχή και ας γίνουμε οι γυναίκες εκείνες που θα εμπνεύσουν και τις υπόλοιπες. Η γνώση που μπορούμε να αποκομίσουμε, αν ανοιχτούμε να ακούσουμε, να αισθανθούμε και να βιώσουμε τις εμπειρίες μίας άλλης γυναίκας, ίσως διαφορετικής από εμάς, αλλά και ίσως ίδιας σε τόσα σημεία, μόνο χαρά μπορεί να φέρει, γιατί εν τέλει αναπτυσσόμαστε μέσα από την συνένωση.

Η δημιουργικότητα είναι η λύση σε μια κοινωνία που μέσα στην ταχύτητά της, ξεχνά. Ο άνθρωπος δημιουργός είναι αυτός που πάντα θα μπορεί να εμπνεύσει το νέο, να υποστηρίξει το όμορφο που εν δυνάμει υπάρχει, και ο δημιουργικός δεν πρέπει να είναι «ο ένας κάποιος» αλλά όλοι μας!

Όλες μαζί χρειάζεται να γίνουμε εμπνευσμένοι δημιουργοί, να εισάγουμε πρωτοποριακά σχέδια στη ζωή μας, για να γίνουμε μια πρωτοποριακή κοινωνία, που βασίζεται στην αλληλοστήριξη. Όλοι μπορούμε να ωφεληθούμε από μια τέτοια ενέργεια σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο.

Shakila

μοιράστε

Share on facebook
Share on linkedin
Share on print
Share on email