Δυναμικό φυλακτό προστασίας με ορυκτά

Θα χρειαστείτε ένα λευκό, βαμβακερό ή μεταξωτό πουγκί και τα εξής εξαγνιστικά ορυκτά: μαύρη τουρμαλίνη, μαύρο όνυχα, οψιδιανό, σιδηροπυρίτη, δάκρυ του απάχη, λάπις λάζουλι, κιτρίνη, τουρκουάζ, κρύσταλλο χαλαζία, κοράλλι μαύρο και κόκκινο, κεχριμπάρι, γρανάτη κόκκινο, αχάτη της φωτιάς, αχάτη μαύρο, αστροφυλλίτη, αμέθυστο, σταυρόλιθο και χιαστόλιθο. Διαλέξτε μικρά κομμάτια, ώστε να μπορείτε να έχετε το πουγκί πάντα μαζί σας.

            Επίσης θα χρειαστείτε τα εξής εξαγνιστικά βότανα: σπόρους κύμινο, γαρύφαλλα (μοσχοκάρφια), λίγο φασκόμηλο, ύσσωπο, απήγανο, ευκάλυπτο και αρκευθοκούκουτσα.

Συνήθως όταν θέλουμε να αποφορτίσουμε κάτι διαλέγουμε μέρες που το φεγγάρι είναι στη χάση του, στην περίπτωση όμως του προστατευτικού πουγκιού θα χρειαστούμε πολλή ενέργεια, γιατί σκοπός του είναι να δημιουργήσει τριγύρω σας μια ασπίδα προστασίας. Οπότε καλό είναι να αρχίσετε τον καθαρισμό των ορυκτών μια μέρα πριν την πανσέληνο, ώστε την ημέρα της πανσελήνου (όχι μετά) να κάνετε τον προγραμματισμό.

Βάλτε τα ορυκτά σας σε αλάτι Ιμαλαΐων, χωρίς νερό. Όταν έρθει η ώρα βγάλτε τα από το αλάτι, ξεβγάλετε τα με νερό, σκουπίστε τα με μαλακό πανί, ανάψτε ένα θυμίαμα που βοηθά τη σύνδεση των ορυκτών σας με το Σύμπαν, από βότανα όπως ο κέδρος, το σανδαλόξυλο, ο καρπός αγριοτριανταφυλλιάς. Επίσης θα ήταν υπέροχο να προσθέσετε λιβάνι στύρακα, τη γνωστή μας βενζόη – είναι μία καταπληκτική προσθήκη στο θυμίαμα αυτής της διαδικασίας. Περάστε τα ορυκτά πάνω από τον καπνό του κυκλικά, δεξιόστροφα. Μοιράστε τα ορυκτά στις δυο σας παλάμες και υψώστε τα προς το φεγγάρι με τα χέρια ανοικτά. Εστιάστε το βλέμμα σας σε αυτό, συνδεθείτε λίγα λεπτά με την ενέργειά του και πείτε:

«Σελήνη μου, κοντά μου σε καλώ

Να μου χαρίσεις δύναμη για να προστατευτώ.

Με δίχτυ προστασίας τύλιξέ με,

Και με το φως σου αγκάλιασέ με,

ώστε τίποτα κακό να μην μπορεί να εισβάλει

από όποιο επίπεδο και αν το έχουν βάλει.

Δάσκαλοι του Φωτός, ορυκτά εσείς,

άγρυπνοι φρουροί σταθείτε,

την αρνητική ενέργεια διαλύστε, όπου τη βρείτε.»

            Κατεβάστε τα χέρια σας και κρατήστε τα κοντά στην καρδιά σας. Αν νιώσετε ότι θέλετε να πείτε κάτι παραπάνω, κάντε το. Αφήστε την καρδιά σας να εκφραστεί. Πάρτε χρόνο για να συνδεθείτε και να νιώσετε την ενέργεια να ρέει ανάμεσα σε εσάς και τα ορυκτά. Όταν αισθανθείτε έτοιμοι, προχωρήστε τη διαδικασία, τοποθετώντας τα ορυκτά σας στο πουγκί.

Πάρτε τα αποξηραμένα βότανα, τα οποία είναι ήδη ψιλοκομμένα ή θρυμματισμένα (ανάλογα την υφή του κάθε βοτάνου) μέσα σε ένα γυάλινο δοχείο, σηκώστε τα προς το φεγγάρι μαζί με το βλέμμα σας και πείτε:

«Λατρεμένα πλάσματα του φωτός και της αγάπης,

τα στοιχειακά σας καλώ

για να μου φέρουν την προστασία που επιθυμώ.

Προστάτες και εσείς γενείτε

και τη δύναμη της Μάνας Γης προς εμένα ας καθοδηγείτε».

            Πάρτε και πάλι το χρόνο σας, ώστε να βιώσετε τη σύνδεση με τα στοιχειακά των φυτών. Πείτε κάτι ακόμα, αν το νιώθετε, σε αυτά τα υπέροχα πλάσματα. Όταν είστε έτοιμοι, τοποθετείστε τα και αυτά μέσα στο πουγκί. Πριν το κλείσετε μπορείτε να προσθέσετε μια γραπτή προσευχή που σας εμπνέει, μια φωτογραφία αγίου ή αγγέλου προστασίας ή θεότητας ή εναλλακτικά, γράψτε απλά σε ένα μικρό χαρτί:

«Έχω την απόλυτη προστασίας σε όλα τα επίπεδα και όλες τις διαστάσεις μου».      

            Μη ξεχνάτε ότι έχετε πια έναν προστάτη. Φροντίστε να το κρατάτε και να διαβάζετε κάποια προσευχή που σας εμπνέει ανά τακτά διαστήματα και να το θυμιατίζετε πολύ συχνά με εξαγνιστικές συνταγές, για να το απελευθερώνετε από την αρνητική ενέργεια που συσσωρεύει στην προσπάθεια του να σας προστατέψει.

            Έχετε το φυλακτό σας συνέχεια επάνω σας. Το βράδυ, μπορείτε να το τοποθετείτε κάτω από το μαξιλάρι σας.

μοιράστε